Natalia Escuriola s’incorpora a l’Endavant Esports
Natalia Escuriola s’incorpora a l’Endavant Esports
VILLARREAL CF

La golfista professional s’unix al reeixit projecte de suport als esportistes del Villarreal

La jugadora de golf professional, Natalia Escuriola Martínez, se suma oficialment a Endavant Esports, projecte que proporciona distints recursos a molts esportistes d’elit, tant en forma econòmica com esportiva, proporcionant-los accés a les instal·lacions o l’assistència mèdica del club.

D’esta manera, el Villarreal contínua aportant el seu gra d’arena com porta fent des de l’any 2004. L’ajuda que oferix el club groc no ha cessat en el seu creixement temporada rere temporada i són una gran quantitat d’esportistes els que disfruten d’este suport.

Natalia Escuriola va començar a jugar al golf als 4 anys gràcies a l’exemple de son pare i des d’eixe moment no ha cessat en el seu interés per continuar creixent com a esportista. Als 15 anys va ser admesa en l’Escola Nacional Blume, on va poder conviure amb diverses de les millors promeses de l’esport espanyol. Gràcies al seu progrés, va ser millorant i va acabar sent convocada amb l’equip nacional en diferents competicions internacionals.

Després de la temporada 2013, la qual va ser decisiva en el seu ascens com esportista amateur, va guanyar el Disa Campionat d’Espanya de professionals en la seua primera setmana com a professional (setembre, 2015) . Poc després arribaria la victòria en el WPGA International Challenge, on va certificar la segona posició en l’orde de mèrit del Let Access Sèries, guanyant-se el dret de disputar el Ladies European Tour en 2016.

Pots conéixer un poc millor a Natalia Escuriola visitant la seua pàgina web oficial: WEB NATALIA ESCURIOLA“.

Compartir.