skip to content
Naix la nova ‘Grada d’Animació’!
Naix la nova ‘Grada d’Animació’!
HOYOYO||||

El Villarreal CF destinarà un sector exclusiu a l’Estadi de la Ceràmica per als seus aficionats més actius

A causa de l’interès d’un gran nombre d’aficionats i després de la petició formal per part de l’Agrupació de Penyes del club, el Villarreal CF ha decidit crear per a la temporada que la nova ‘Grada d’Animació’, un lloc exclusiu destinat a aquells seguidors més actius que desitgen mostrar el seu suport incondicional amb càntics durant els partits i vulguen donar un colorit especial amb el groc de les banderes a l’Estadi de la Ceràmica.

Els punts més destacats de la ‘Grada d’Animació’ són els següents:

1. L’esperit i la filosofia de la ‘Grada d’Animació’ naix amb la idea de l’animació al Villarreal CF i a contribuir a millorar l’ambient de l’estadi, sempre dins del marc del respecte i l’esportivitat cap al rival, la seua afició i l’equip arbitral.

2. Estarà totalment prohibit l’accés a l’estadi amb banderes, pancartes, símbols, emblemes o llegendes que inciten a la violència, al terrorisme o d’índole racista, xenòfoba i intolerant o realitzar reivindicacions polítiques, socials o de caràcter particular fora del concepte esportiu.

3. Tal com estableixen les mesures de seguretat de LaLiga, els integrants de la ‘Grada d’Animació’ hauran de signar un document en el qual es comprometen a complir les normatives de funcionament.

4. Estarà ubicada a la zona baixa del Córner del Fons Nord, al costat de Preferència. Tindrà accés independent i serveis exclusius.

5. El preu de l’abonament de la ‘Grada d’Animació’ serà el mateix que corresponga al del Córner del Fons Nord. Cal destacar que hi haurà la mateixa categoria de preus en altres zones del camp.

6. L’abonament serà personal i intransferible.

7. Els menors de 16 anys hauran d’anar sempre acompanyats per un tutor.

8. Els interessats podran cursar la seua sol·licitud en les dues Tendes Oficials del Villarreal CF, o bé a la seu de l’Agrupació de Penyes (APV) per als penyistes. El termini d’inscripció comença demà dimarts i finalitza el divendres 29 de juny. En la setmana del dilluns 2 de juliol es notificarà als aficionats que formaran part de la ‘Grada d’Animació’. Per apuntar-se, s’han de facilitar les dades següents:

  • Nom.
  • Contacte (telèfon i correu electrònic).
  • Data de naixement.
  • DNI.
  • Nombre d’Abonament (és obligatori que hagin estat abonats la temporada passada).
  • Penya (si pertany a alguna).

9. L’aforament de la ‘Grada d’Animació’ serà limitat. Per això, tot aquell que s’inscriga podrà treure igualment el seu abonament en una altra zona del camp quan comence la campanya a partir del 14 de juny, ja siga renovant en el seu lloc actual o bé en un nou seient. Un cop s’assignen les localitats de la ‘Grada d’Animació’, a partir del dilluns 2 de juliol, els que finalment hagen de formar part de la mateixa podran canviar el seu nou abonament de la ‘Grada d’Animació’ per l’anterior i el club els retornarà els diners corresponents.

10. En cas que hi hagi excessiva demanda, el club donarà prioritat als abonats amb major assistència de partits de la temporada passada, l’antiguitat i que siguen membres d’alguna penya oficial.

Vols deixar-te la veu animant al Submarí Groc …? Apunta’t a la ‘Grada d’Animació’! Endavant!

#GradaDeAnimaciónVillarreal

Compartir.