skip to content
Molts quilòmetres per un somni
Molts quilòmetres per un somni
||||

El Villarreal ofereix el servei per als jugadors de la Cantera Grogueta amb dificultats per a desplaçar-se

Una de les dificultats que tenen les famílies és compaginar la seua vida personal i laboral amb portar als seus fills a entrenar. Per a solucionar aquest tipus d’impediments, el Villarreal ofereix un servei de transport per a aquells jugadors de la Cantera Grogueta que tinguen inconvenients a l’hora de desplaçar-se a la Ciutat Esportiva de Miralcamp. Vicent Ferrer, entrenador de l’Aleví C, és un dels tècnics encarregats de gestionar la supervisió d’aquests autobusos. Després d’arribar en la temporada 17/18, aquesta és la seua cinquena campanya en el club groc. Ferrer comenta que quan va arribar, l’ajuda oferida pel Villarreal era utilitzada per uns 15 xiquets i només hi havia un torn.

En la temporada actual, són 60 xiquets els que utilitzen el servei d’autobús. A més, hi ha dos torns d’autobusos per a cobrir els dos horaris vespertins d’entrenament dels equips de la Cantera Grogueta.
“A l’inici de la temporada es fa un treball previ de contactar i recopilar tota la informació necessària de les famílies i jugadors que utilitzaran el bus, de quins equips són, en quins dies entrenen, i una previsió de dies que utilitzaran el servei de bus”, comenta Vicent Ferrer sobre la preparació que fa el club per a oferir el servei.”
“Es passa una previsió diària pel grup amb la informació que se’ns va indicar en el seu moment i les famílies només ens indiquen algun canvi respecte al planificat”, comenta Ferrer. “Això permet que tinguem un control alt dels jugadors que viatgen en cada torn”, afig el tècnic de l’Aleví C.

Ferrer assegura que els xiquets fan un esforç addicional per formar part de la Cantera Grogueta: “Viuen més lluny i emprenen més temps en el trasllat de casa a la ciutat esportiva.” “Ho compensen amb la il·lusió i les ganes que els genera poder jugar amb la samarreta del Villarreal CF”, afig Ferrer.

Valoració positiva per les famílies

Després de tants anys supervisant el servei d’autobús, Ferrer assegura que el feedback és molt bo: “Els pares valoren molt positivament el servei que es dona, principalment, veuen que els xiquets estan en tot moment controlats i ben cuidats”.

Ferrer declara que aquest servei facilita molt la vida a les famílies, degut al mateix temps que els estalvia: “Molts pares ens transmeten que sense el servei els seria impossible atendre la seua vida personal, als seus altres fills i alhora portar al seu fill a entrenar i jugar a Vila-real.”

Compartir.