Moi Gómez: “El Villarreal és el club de la meua vida”
Moi Gómez: “El Villarreal és el club de la meua vida”
||||||

El jugador del planter groc es va mostrar il·lusionat i compromès amb el seu retorn al Submarí Groc

Moi Gómez ha estat presentat com a nou futbolista del Villarreal CF aquest migdia a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. Acompanyat pel conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles, el migcampista alacantí s’ha mostrat “agraït” per la confiança i l’esforç que ha fet el Villarreal CF en fer possible la seua tornada: “Vull agrair-li al club la seua aposta en mi. Aquest equip és casa meua. Vaig arribar amb 11 anys i sempre m’han tractat com a un fill. La meua família i jo estem molt feliços d’estar novament aquí”.

El jugador del planter groc ha reconegut que sempre va treballar per tornar al club ‘groguet’: “El Villarreal és el club de la meua vida. El que m’ho ha donat tot. El meu somni sempre ha estat tornar. He treballat molt dur per estar hui aquí. Estic molt content. Quan vaig marxar em faltava maduresa i experiència. He anat guanyant això anant pas a pas en el món del futbol. Ara arribo molt més madur i amb més experiència que puc aportar a l’equip”.

Respecte a la seua posició al camp, Moi Gómez s’ha posat a disposició del seu nou entrenador, Javi Calleja: “Al llarg de la meua carrera, he jugat en moltes posicions. Puc jugar en qualsevol part del centre del camp. On decidisca l’entrenador, intentaré donar el meu 100%”.

Per la seua banda, el mitjapunta groc arriba al Submarí, després de fer una excel·lent campanya en la SD Huesca: “Vaig estar molt a gust. Em sentia molt important en l’equip i s’ha pogut veure una gran versió de mi. Malgrat tractar-se d’una temporada difícil, a nivell individual vaig oferir el meu millor nivell”.

Roig Negueroles: “Moi Gómez serà una aportació important”

El conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles, ha destacat, durant la presentació del jugador alacantí, l’excel·lent trajectòria que ha completat fins ara que torna a la que considera casa seua. Roig Negueroles ha incidit en l’enorme potencial del jugador del planter groc: “Ha jugat molt i molt bé durant any i mig. El coneixem bé i sabem que ha tingut uns anys de maduració”. El dirigent `groguet’ defineix a Moi com una aportació important i el situa com una peça clau per la seua polivalència. “Ens ajudarà a fer una millor temporada que la passada, li donem la benvinguda”, ha conclòs Roig Negueroles.

Compartir.