Moi, convocat amb la Selecció Espanyola Sub-21
Moi, convocat amb la Selecció Espanyola Sub-21
ACF FOTOGRAFÍA

L’alacantí es mostra “il·lusionat i molt feliç” per debutar amb el combinat d’Albert Celades

El migcampista del Villarreal, Moi Gómez, ha sigut convocat per la Selecció Espanyola Sub-21per al partit amistós que el conjunt dirigit per Albert Celades disputarà el proper dimecres 12 de novembre enfront de Bèlgica en la ciutat gallega de Ferrol (Estadi Municipal A Malata, 20.30 hores). L’alacantí, una de les perles del planter groc, debuta en convocatòria amb el combinat Sub-21, si ben ja acumula una notable experiència amb la selecció en haver sigut internacional amb Sub-16, Sub-17, Sub-18 i Sub-19 (16 partit i 2 gols en total).

Després de conèixer la notícia, l’interior del Submarí ha confessat sentir-se “feliç i molt satisfet” per la cridada d’Espanya Sub-21: “Per a mi és un honor que la selecció del meu país es fixe en mi. Més que un reconeixement, és una motivació per a seguir creixent com a futbolista. Ara, a treballar dur perquè seguisquen apostant per mi. En la selecció hi ha molta competència i cal fer-ho molt bé perquè et seguisquen cridant. De tota manera, l’única cosa que importa és sumar, ajudar a l’equip en tot el possible”.

Per a Moi, a més, la trucada suposa un estímul no solament per a ell, sinó per al propi club. “Crec que és una mostra més del ben que es treballa el futbol base en aquest club. El Villarreal valora a la gent de casa i açò sempre acaba donant bons resultats. Tens oportunitats per a anar progressant i el club sempre en compte al futbol base. Hi ha molts i molt bons jugadors en aquesta casa”.

Compartir.