skip to content
Miguel Álvarez: “L’afició ens ajuda molt contra estos rivals”
Miguel Álvarez: “L’afició ens ajuda molt contra estos rivals”

El Villarreal B s’enfronta a un intractable Leganés aquest dissabte a les 18.30h

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a una nova final per al Mini Submarí. Els groguets reben en La Cerámica a un Leganés intractable que ocupa la primera plaça de la classificació i que no ho posarà gens fàcil este dissabte a les 18.30 hores en el feu groc.

Estes són les declaracions de l’entrenador del Villarreal B:

Ve el líder

“Un altre partit molt difícil en Segona A. És el que et dona la satisfacció d’estar en esta categoria que són partits sensacionals. Afrontem amb la màxima il·lusió, que a casa ens sentim més fortes. Intentar fer el millor partit”.

Toca rescabalar-se

“L’equip sempre ha donat bones sensacions. L’equip quasi sempre el dona a l’hora de competir, però en la competició hi ha alguna cosa que marca on estàs com són les àrees”.

Iker Álvarez

“Ho ha demostrat amb eixe gest de quedar-se ací. Sap de la transcendència dels partits i la importància de quedar-se ací. Té un compromís brutal i el demostra. Tenen molt sentit de pertinença. Per exemple, amb Altimira també ocorre. Porta una temporada i la mitat del temps amb el primer equip i sembla que porta molts anys amb nosaltres”. 

Com s’afronta

“S’afronta amb la màxima il·lusió. Som sabedors que és un partit molt difícil, però com tots els rivals. Li demanaria a l’afició, que com en estos dos últims partits, amb ells el camí serà dur, però més curt. Ells ajuden molt davant rivals d’este calibre”.

Claus

“L’equip està preparat sempre. Els partits estan molt ben preparats, però després poden passar mil coses. Les claus passen per ser eficaces en les àrees. Últimament, estem fent errors que et penalitzen, així que hem de ser molt eficaços, i més encara davant un equip amb una gran potència ofensiva i defensiva”.

Compartir.