Miguel Álvarez: “La Ponfe té un potencial brutal”
Miguel Álvarez: “La Ponfe té un potencial brutal”

El Villarreal B visita al conjunt bercià el Día de Reis (16.15h) en El Toralín

L’entrenador del Vila-real B, Miguel Álvarez, va atendre els mitjans del club a manera de prèvia de la trobada davant l’SD Ponferradina, que es disputarà aquest divendres 6 de gener a les 16.15 hores. El filial groc espera una dura prova en El Toralín en el qual serà el primer partit de lliga després de l’aturada nadalenca.

Aquestes són les declaracions del tècnic de Jaén:

Tornada a la competició

“Indubtablement, estem amb molta il·lusió de començar una altra vegada la competició. Ha anat molt bé aquesta aturada i hi ha hagut una gran faena amb els xics, com no pot ser d’una altra manera, però ara ja toca competir”.

La situació del rival

“La situació, el canvi d’entrenador i el potencial que tenen com a equip faran que siga un partit molt complicat. A vegades, el potencial dels equips no s’ajusta a la classificació perquè quan entres en dinàmiques negatives és difícil. Li ha costat el lloc a l’entrenador”.

Nou entrenador

“David Gallego, que ha sigut jugador meu i l’aprecie molt, ja porta partits amb ells. Voldrà imposar el seu estil i això és més difícil quan arribes a un equip amb la competició en marxa i quan els resultats no són positius, però ja es va veient la mà de l’entrenador i en aquesta aturada hauran aprofitat per a treballar molt. De mig camp cap avant tenen un potencial brutal. Jugaran molt semblant a com jugaven amb José Gomes. Estic convençut que faran una molt bona segona volta, però, si pot ser, a partir d’enfrontar-se a nosaltres”.

La dificultat de la segona volta

“La Segona A és molt difícil. Els xics ho saben, li ho hem transmés i estem treballant per a això. En la segona volta, tots els equips es reforçaran. Els nostres millors reforços seran els nostres propis jugadors entenent l’objectiu tan important que tenim i la dificultat que hi ha en el camí i intentant treballar individualment per a ser cada dia millors com a col·lectiu”.

La costa de gener

“Aquest mes serà difícil perquè tenim més partits fora que a casa. Volem aconseguir l’objectiu entrenant i competint bé, però el més important és que els xics vulguen créixer”.

Compartir.