skip to content
Miguel Álvarez: “Estem molt il·lusionats per jugar en La Ceràmica”
Miguel Álvarez: “Estem molt il·lusionats per jugar en La Ceràmica”

El Villarreal B debuta en el feu groc aquest dissabte a les 16.15h davant el Real Zaragoza

Miguel Álvarez ha comparegut en roda de premsa abans del debut del Villarreal B en l’Estadi de la Ceràmica. Serà en el duel davant el Real Zaragoza aquest dissabte a les 16.15 hores, corresponent a la jornada 23 de LaLiga SmartBank. Aquestes són les declaracions del tècnic groguet:

Debut en l’Estadi de la Ceràmica

“No acaba d’arribar el dia. Normalment, els dies i les setmanes passen que volen, però aquesta vegada el dia no acaba d’arribar. Estem molt il·lusionats tots per jugar en La Ceràmica i perquè fem un passet més. Als xics els acosta a un escenari com el del primer equip on pot jugar algun dia si treballen intensament”.

El rival

“Afrontem el partit intentant competir a un gran nivell perquè és el que ens exigirà el Zaragoza. Des que ha entrat Fran Escribá els números són ací, reben menys gols… És un equip al qual els resultats li estan acompanyant més. En aquest pas tan important que donen els xics després de deixar el Mini, que era un fortí, volem començar un altre nou projecte, una altra nova aventura, una altra nova il·lusió i convertir aquest estadi en l’estadi dels somnis dels xics per a il·lusionar a la gent i oferir bon futbol”.

Continuar creixent

“Ni un positiu resultat ni negatiu em dona més exigència a l’hora d’afrontar el camí. Amb els xics hi ha un procés i ens movem pel seu creixement amb i sense pilota. En els últims tres partits hem tingut menys premi però estem fent moltes coses bé i l’equip cada dia és millor”.

L’afició no fallarà

“El club està fent passos importants amb el B i tots estem il·lusionats amb el canvi a la Ceràmica perquè vinga molta gent perquè és evident que el necessitem. Per als xics és vital. El públic és molt important per a donar-nos aqueixa energia que necessitem en moments determinats perquè quan anem fora juguem contra equips amb moltíssima afició. El futbol sense ells és menys futbol. Som sabedors que la nostra afició no ens fallarà perquè l’escenari és més apetible. El que ve i li agrada el futbol es diverteix”.

Álex Millán

“Ha estat dos anys sense nosaltres. És molt millor jugador. Es va anar sent capità del B. Ve ací perquè ha volgut perquè tenia altres ofertes. Sap que és un lloc on cuidem al jugador i estem per a ells. Ha de vindre tranquil i retrobar-se amb un munt de companys. Ha eixit fora i ha vist el que tenim ací i això és molt important”.

Compartir.