skip to content
Miguel Álvarez: “El Tenerife vindrà amb la moral alta”
Miguel Álvarez: “El Tenerife vindrà amb la moral alta”

El Villarreal B s’enfronta al Tenerife aquest dissabte a les 19.00h en el Mini

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al xoc enfront del CD Tenerife, corresponent a la jornada 20 de LaLiga SmartBank, que tindrà lloc aquest dissabte a les 19.00 hores en el Mini Estadi. El Mini Submarí té una dura prova davant el conjunt illenc, que arriba llançat a l’enfrontament a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza.

Aquestes són les declaracions del tècnic de Guarromán:

El partit de Cartagena

“Portem setmanes jugant bé. Abans se’ns escapaven els partits per xicotets detalls. En aquest justament hem millorat moltes coses a nivell defensiu i hem tingut la nostra millor versió amb pilota. Així i tot, quasi deixem escapar el resultat per un penal ximple en el descompte. No podem cometre aqueixos errors davant un rival de l’entitat del Cartagena a la seua casa, però tenim el sentiment que l’equip va a més i això com a entrenador em fa estar molt tranquil perquè veig un equip fiable”

Joventut

“Han d’accelerar el procés perquè són xavals que van amb el primer equip i competir per a no ficar a altres companys en el procés. Ara ha aparegut Hugo a causa de les expulsions i ho ha fet fenomenal. Han de competir amb els seus companys de manera pròxima, però no pots regalar res en el futbol professional. Sabem que són gent jove i som empàtics amb ells”.

Pablo Iñiguez

“Hem jugat sense Pablo molts partits. Per a nosaltres és un jugador diferent. La pena és que haja estat 15 jornades fora perquè va començar com un avió. Fa bona a la gent que li envolta. Ha tingut mala sort amb les lesions, però en aquests dos anys amb nosaltres ha pegat una evolució tremenda com a futbolista. Per a nosaltres és important tindre-li perquè els xics ho noten. Tenim millor pòsit futbolístic i millor eixida de pilota. Ara ha jugat Hugo, de 19 anys, amb ell i semblava un veterà”.

Rotació en la porteria

“Filip i Iker han crescut moltíssim i Gianni també està molt bé. Tenim la sort de tindre tres porters tremends. Molta gent del meu entorn em pregunta com pot ser que cada any juguen els tres i és perquè s’ho mereixen, com passaria amb els davanters. És veritat que és un lloc específic, però tenim bons porters i hi ha una similitud en qualitat i rendiment. Gianni és un cas com el de Pablo, és un company de viatge fenomenal i una ajuda per als entrenadors. Ens ajuda a guiar als xics”.

El Tenerife

“Tots els partits són importants. És un equip que hauria d’estar a dalt, però hi ha tants bons que algun s’ha de quedar a baix. Vindran amb la moral molt alta després de guanyar a l’Alavés. Espere dels xics que seguisquen com estem fent fins ara i en el creixement en moments amb pilota i en els moments que ens penalitzen perquè ells tenen gent a dalt d’un nivell alt”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.