Miguel Álvarez: “El Prat és un equip perillós”
Miguel Álvarez: “El Prat és un equip perillós”
||||

L’entrenador del Villarreal B adverteix que no serà senzill doblegar al conjunt català (diumenge, 12.00 hores)

Miguel Álvarez no es fia. L’entrenador del Villarreal B va advertir del perill del pròxim rival del filial aquest diumenge (12.00 hores), més enllà que el Prat ocupe l’última posició en la taula del Grup III de Segona Divisió B: “El Prat domina el joc a la seua casa, encara que últimament li està costant aconseguir bons resultats. És un equip que treballa bé i haurem d’adaptar-nos molt ràpid i controlar el seu joc de bandes. A pilota parada també són molt perillosos”.

El Villarreal B suma dues victòries consecutives en Lliga, per la qual cosa intentarà prolongar la seua bona ratxa per a continuar escalant posicions. Per al tècnic de Jaén, el balanç d’aquest 2019 és molt positiu i es mostra optimista de cara al 2020: “Estic molt content amb el que ha fet l’equip en aquest 2019. És veritat que quant a rendiment hem tingut una mica dents de serra, però estem competint bé amb gent molt jove. Al 2020 li demane poder continuar gaudint amb aquest equip”.

Per a escoltar les declaracions de Miguel Álvarez tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.