Merescuts homenatges a El Madrigal
Merescuts homenatges a El Madrigal
HOYOYO

Quatre han estat els reconeixements que s’han realitzat en el partit davant el Deportivo

Fins a quatre han estat els homenatges que s’han dut a terme aquest diumenge a El Madrigal durant el partit de Lliga davant el Deportivo de la Corunya.

El Villarreal B, que es va proclamar dimecres passat campió de la Premier League International Cup a Londres, va saltar al camp just abans del començament del segon temps amb la copa per tal d’oferir-la a l’afició. Tota l’afició groga va ovacionar al filial. Un altre dels equips de la Cantera Grogueta, l’Infantil A, va desfilar poc abans pel camp durant el descans on va rebre l’afecte de tota l’afició per la gran temporada que han realitzat al proclamar-se campió del Campionat de Lliga Autonòmica Infantil.

També hi va haver un reconeixement a totes les localitats que han format part aquesta temporada de la iniciativa Endavant Província. L’especial homenatge va anar a càrrec de la banda de música formada pels músics de Xilxes, Nules i Càlig, que van ser els encarregats de donar-li el toc musical a l’últim partit de Lliga a El Madrigal.

Finalment, també es va rendir tribut al campió del Torneig Futbol 7 per a aficionats que es disputa a la Ciutat Esportiva. Abans del començament del partit, l’equip Taller Madrigal va rebre un submarí groc de ceràmica de mans de Marcos Senna com a campió de la temporada 2014/2015.

A més, cal destacar la rebuda de l’afició al Submarí per tal de premiar la seva espectacular temporada. L’Agrupació de Penyes va citar a l’afició hores abans del duel als voltants de l’estadi per rebre els jugadors. Un cop dins del Madrigal, es van poder veure diverses pancartes d’agraïment dels jugadors i en els minuts finals, els membres de l’APV van llançar una ‘traca’ als voltants de l’estadi així com un espectacular castell de focs artificials per celebrar la gran temporada del conjunt ‘groguet’.

 

Compartir.