skip to content
Tres punts vitals a Ipurua
Tres punts vitals a Ipurua

HOYOYO

Javi Calleja ha destacat la dificultat d’obtenir un triomf davant “un rival directe” com la SD Eibar

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha ressaltat la motivació amb què afronta el Submarí el partit d’aquest dimecres davant la SD Eibar. “Vam arribar motivats. De vegades, el cap és més important que l’aspecte físic. Estem amb mentalitat guanyadora i amb ganes de fer un bon partit per poder sumar tres punts més”, reconeix.

D’altra banda, el tècnic ha advertit de la importància del xoc a Ipurua de cara a assolir els objectius europeus: “L’Eibar és un equip que fa molt bé les coses. És un rival directe, el que suposa més dificultat. Aquesta és una setmana fonamental en què vam jugar tres finals. Un triomf ens permetria deixar als nostres rivals a una bona distància”.

Finalment, el preparador madrileny va valorar la millora que està experimentant l’equip en l’última setmana: “Davant el Getafe CF, vam fer un millor ús el temps i vam saber aprofitar amb intel·ligència els errors del rival. Si som capaços de cometre menys errors, tindrem més opcions de guanyar els partits. Volem seguir madurant. Tenim encara marge de millora per consolidar-nos en els llocs europeus”.

Per veure les declaracions de Javi Calleja en roda de premsa, només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.