skip to content
Mentalitat guanyadora
Mentalitat guanyadora

Quique Setién adverteix que no serà senzill doblegar al Girona, però confia plenament en la recuperació física i anímica dels seus homes

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha assegurat aquesta vesprada que veu al seu equip preparat per a afrontar un nou repte en el partit davant el Girona d’aquest diumenge a l’Estadi de la Ceràmica (14.00 hores). Ni tan sols l’ajustada derrota copera minva la il·lusió del grup.

Moltes absències en el Submarí

“És veritat que hi ha jugadors que arrosseguen algunes molèsties, per la qual cosa veurem com evolucionen. Sempre és millor tindre a tots els jugadors per a poder decidir, però tinc una bona plantilla i tinc al filial, per la qual cosa aquestes circumstàncies solen passar al llarg de la temporada i cal adaptar-se a elles. Ens ha agafat en un moment complicat, ja que hem tingut partits de molta exigència. Però no vull que siga excusa que tinguem baixes, com he dit, tinc jugadors, tinc xavals del filial i compte amb una plantilla per a treballar i no donar excuses”.

Recuperar al grup física i mentalment

“Sempre cal contemplar que pots perdre, per tant dels partits sempre m’agrada parlar de la sensacions. Per a mi aquest últim partit davant el Real Madrid les sensacions van ser positives, per la qual cosa trac conclusions bones del que va passar. Mentre que hi ha partits que guanyes en els que no fas les coses tan bé, per la qual cosa les conclusions que traus no són tan bones. El que hem de centrar-nos en el pròxim partit, no hem d’estar obsessionats en el que ha passat i sí que centrar-nos en el que ve. La clau saber el que has fet malament i el que has de millorar, però ja centrats en el Girona”.

Suport de l’afició

“Evidentment el suport de la gent és important, el vam tindre l’altre dia i estic segur que el tindrem sempre. Crec que l’equip està funcionant bé, i això fa que la gent estiga amb nosaltres”.

Anàlisi del Girona

“Pot ser que les dades del Girona no siguen rellevants, però és un equip que a mi m’encanta. És un equip amb molts mecanismes, amb molta mobilitat i que juga molt bé al futbol. Sempre comprometen al seu rival en cada partit. Crec que l’entrenador ha fet una gran faena, per la qual cosa és un equip complicat. És un equip que t’obliga a decidir bé i a ser molt intel·ligent en cada jugada”.

Compartir.