Màxima exigència per a seguir a dalt
Màxima exigència per a seguir a dalt
||||

El filial groc ja prepara el xoc enfront de l’Atlético Sanluqueño després de la victòria en el derbi

El tècnic del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al matx contra l’Atlético Sanluqueño, corresponent a la jornada 19 de primera RFEF, que tindrà lloc aquest diumenge a les 12.00 hores en el Mini Estadi amb l’objectiu de defensar el lideratge després de la victòria davant el CD Castellón. Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions de l’entrenador de Guarromán:

Jugadors disponibles

“Hi ha una sèrie de xics que aniran el dissabte amb el primer equip i fins que no acabe el partit no sabrem bé a qui tindrem, però ens adaptarem igual que fins ara i amb el que tinguem eixirem a competir tan bé com siga possible”.

El rival

“És un equip a tindre en compte, que treballa molt bé com a bloc i que ha tret 13 punts fora de casa, que en aquesta categoria no és fàcil. M’agraden molt com a equip i això és difícil de contrarestar, però amb la incògnita que porten un mes sense competir. Els tenim molt respecte als rivals quant a analitzar-los, però filtrem molt la informació cap als xics perquè els equips canvien molt i intentem centrar-nos més en el nostre, que això sí que no falla”.

Recuperar l’estil

“Tornar a reprendre el nostre estil i la nostra solidesa defensiva, com moltes altres coses que vam perdre des que ens vam anar de vacances el 17 de desembre. És veritat que li guanyem al Castelló, però des del cos tècnic no el veiem tot tan bé perquè vam patir molt sense pilota i vam tindre algunes dificultats en l’eixida de pilota quan nosaltres som molt bons en aqueix aspecte. Tornarem a reprendre el nostre estil i el que volem fer”.

Afalac i exigència

“Els afalaguem quan els hem d’afalagar perquè això també els motiva, però també som molt exigents perquè amb la gent tan jove és important per a no apartar-se del camí. Estem molt contents amb el que hem fet; els formem des de l’afalac i l’exigència. Aguantar tant de temps ací a dalt contra equips amb plantilles de molta experiència no és fàcil. Té molt mèrit el que estan fent els xics”.

Compartir.