skip to content
Màxim respecte per a visitar El Alcoraz
Màxim respecte per a visitar El Alcoraz

Unai Emery adverteix que la SD Huesca és millor equip del que reflecteix la classificació

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant la SD Huesca (dissabte, 14.00 hores). L’equip ‘groguet’ visita El Alcoraz amb l’objectiu d’iniciar la segona volta aconseguint una victòria.

La SD Huesca, un rival amb capacitat i joc

“És un equip la situació del qual en la taula no reflexa el seu bon joc. Els han penalitzat molt els empats. Ara han canviat d’entrenador i amb Pacheta buscaran canviar la dinàmica”.

Respecte davant un rival amb fam de victòria

“Ens trobarem un partit molt difícil. En 90 minuts poden succeir moltes coses. Respectem al rival, que afrontarà el partit amb molt d’entusiasme i ganes d’aconseguir la victòria”.

Lesions i poc temps de recuperació

“Preparem el partit amb il·lusió i amb ganes d’iniciar la segona volta amb una victòria. Tenim absències i el temps de recuperació és mínim entre els partits. Caldrà seguir l’evolució de l’equip per a veure qui està en millors condicions de jugar demà”.

Control del joc per a minorar les virtuts de la SD Huesca

“Sempre planifiquem els partits pensant en el rival a nivell col·lectiu i la idea del joc que vol plasmar, el camp i la meteorologia. Voldran fer una pressió agressiva i tindre la pilota. A partir d’ací, nosaltres hem de ser capaços de dominar, de controlar i ser més forts que ells amb i sense pilota. També treballar bé els àrees”.

La il·lusió de la Copa del Rey

“La Copa del Rey és una competició de sorpreses, més amb aquest format d’un només partit. Anem amb prudència, pas ferm i molta il·lusió. Estem en huitens de final. Cada vegada és més difícil. No som favorits a guanyar-la, però volem ser aspirants. La Copa del Rey ens il·lusiona”.

Compartir.