skip to content
Mateo Musacchio, citat per Argentina
Mateo Musacchio, citat per Argentina

VILLARREAL CF

El central del Villarreal jugarà davant Xile i Bolívia a finals d’aquest mes de març

El central Mateo Musacchio ha estat convocat pel seleccionador de l’Argentina, Gerardo ‘Tata’ Martino, per a la disputa de dos partits classificatoris per al pròxim Mundial de Rússia 2018. Així, el ‘5’ del Villarreal jugarà davant Xile el dijous 24 de març a Santiago de Xile i contra Bolívia el dimarts 29 de març a la ciutat argentina de Córdoba.

D’aquesta manera, Mateo Musacchio torna a l’albiceleste absoluta, amb la qual va ser citat per primera vegada en 2011 pel tècnic d’aquell llavors, Sergio Batista, per als amistosos davant Nigèria i Polònia. Al setembre de 2014, ja amb Gerardo ‘Tata’ Martino com a seleccionador, el defensa del Submarí va ser citat per als amistosos enfront de Brasil i Hong Kong, però una inoportuna lesió va impedir a Musacchio tornar a enfundar-se la albiceleste. Ja al març de 2015, Mateo Musacchio també va ser convocat per als amistosos davant El Salvador (va jugar els 90 minuts) i Equador.

Dos jugadors del planter, convocats per la República Dominicana i Polònia Sub-17

Dos jugadors de la #CanteraGrogueta també han estat convocats amb les seves respectives seleccions. El polivalent defensa del Villarreal B Carlos Julio jugarà amb la República Dominicana contra Curaçao en una eliminatòria de la Copa Caribe (26 de març a Curaçao i 29 de març a la República Dominicana).

Per la seva banda, el jugador del Juvenil B Bartosz Wiktoruk ha estat citat per Polònia Sub-17 per a una sèrie de partits contra Montenegro (28 de març), Sèrbia (30 de març) i Irlanda (2 d’abril).

Compartir.