Mario: “Tinc bones sensacions”
Mario: “Tinc bones sensacions”

ACF FOTOGRAFÍA

El ‘2’ del Villarreal ja s’entrena amb el grup i apunta al partit contra el València

Mario apunta a València. El lateral dret alacantí ja s’entrena amb el grup des d’ahir després de superar un trencament miofascial de grau II a l’adductor major esquerre. El ‘2’ groc es mostra optimista: “Ahir ja em vaig incorporar als entrenaments i tinc bones sensacions. Tinc ganes de tornar jugar. Esperem que vagi agafant el ritme, però espere estar disponible per al dijous ja”.

Segons Mario és clau que el Submarí vagi recuperant efectius, ja que Leo Baptistao també s’ha unit al treball de grup: “És important recuperar jugadors perquè ve un mes exigent i serà important que tots estiguem bé. Volem que s’acabe ja aquesta ratxa de lesions. Són circumstàncies que no es poden controlar i cal adaptar-s’hi. És més preocupant quan es lesionen diversos jugadors en una mateixa posició. Tant de bo que siguen dos mesos duríssims perquè significarà que estem avançant en les competicions”.

El proper repte del Villarreal serà superar al València a El Madrigal aquest dijous (16.00 hores) en un derbi que promet ser espectacular. “De guanyar-li al València el balanç de l’any seria molt bo. Tant de bo que puguem donar una alegria a l’afició en aquest últim dia del 2015. És un gran partit i dóna temps després a arribar a casa a menjar-se el raïm. Segur que hi haurà un gran ambient a El Madrigal”, ha afirmat Mario.

Per al ‘2’ del Submarí hauran de mantenir la concentració al màxim per superar el conjunt ‘che’: “És un partit en què pot passar de tot. És igual com arriben els equips. És un partit especial i l’afició sempre t’ajuda. Si guanyem li trauríem 11 punts al València i seria molt important. L’any passat ens van guanyar i això parla molt de la igualtat que existeix. Cal aprendre d’aquella derrota i no mirar més enllà d’intentar guanyar. Ells també es prendran el partit molt seriosament i no hem de donar-los cap oportunitat”.

Compartir.