Mario: “És un somni complit”
Mario: “És un somni complit”
ACF FOTOGRAFÍA

El ‘2’ del Vila-real debuta en una convocatòria de la Selecció Espanyola

Mario ha vist recompensada la seua enorme arrencada de temporada amb el Villarreal CF i ha sigut convocat per Vicente del Bosque per a dos partits amb la Selecció Espanyola absoluta davant Luxemburg i Ucraïna. És la primera vegada que Mario es concentrarà amb la ‘Roja’, per la qual cosa el lateral dret alacantí es mostra exultant: “És un somni complit. Ara mateix solament tinc paraules d’agraïment per als meus companys, el cos tècnic, la directiva i tots els empleats del Villarreal CF que m’han ajudat a aconseguir-ho”.

Per a el ‘2’ del Submarí, que el Villarreal siga el líder de Primera Divisió ha hagut d’influir en la decisió del seleccionador: “El bon moment que travessa l’equip ha sigut clau perquè jo també puga rendir d’aquesta manera. Estem fent-ho molt bé en aquest inici de temporada i est és un premi més, igual que ho és el liderat”.

Per a concloure, Mario recalca que ho donarà tot per la samarreta del combinat nacional espanyol: “Espere estar a l’altura. Anar amb la Selecció és una gran responsabilitat i vaig a donar-ho tot per defensar al meu país. Si tinc l’oportunitat de debutar seria increïble”.

Compartir.