“L’eliminatòria no està tancada”
“L’eliminatòria no està tancada”
VILLARREAL CF

Marcelino lamenta el cúmul de circumstàncies negatives viscudes a Cadis 

Marcelino va lloar el tremend esforç realitzat pels seus homes en el partit de Copa davant el Cadis, més tenint en compte que el Submarí va acabar amb nou per l’expulsió d’Adrián Marín i la lesió d’Israel Puerto quan l’asturià ja havia realitzat els tres canvis. “Vam fer un primer temps molt bo en el qual vam aconseguir un avantatge clar en el marcador. Després, el seu gol tan aviat i sobretot l’expulsió de Marín i la lesió d’Israel t’obliga a jugar d’una forma que no teníem prevista. Ens quedem amb nou i amb jugadors cansats sobre el camp. Ens va tocar patir molt, però vam traure un resultat molt favorable. Patir en el camp ens ve francament bé. Vam aconseguir aguantar el resultat i mantenir l’avantatge en l’eliminatòria”.

Malgrat l’1-2, l’entrenador asturià es va apressar a advertir que l’eliminatòria de setzens de final no està resolta a favor del Villarreal: “L’eliminatòria no està tancada. Per a prova tenim aquest partit en el qual guanyàvem 0-2 i hem patit. En el futbol hi ha circumstàncies no previstes, encara que és cert que tenim un avantatge i negar-ho seria ocultar la realitat”.

Pel que fa a l’aposta per la joventut en l’onze davant el Cadis (amb Adrián Marín, Israel Puerto, Nahuel i José Naranjo), Marcelino va detallar que és l’aposta del club i que està orgullós d’ella: “Tres d’aquests xics vénen entrenant habitualment amb nosaltres i coneixen els nostres criteris de joc. No era una experiència nova per a ells. És una filosofia del club i estem molt satisfets del rendiment que han oferit. Ha sigut una llàstima l’entrada d’Adrián Marín, que para mi no és per a roja, encara que podria haver evitat l’acció”.

De cara al partit de tornada, Marcelino va destacar que hauran d’estar molt atents en El Madrigal: “Sempre respecte al màxim al rival. El Cadis és un gran equip que està confeccionat per a aconseguir l’ascens. És dels més forts dels quals ens podia tocar de Segona B i ha quedat demostrat. Vam baixar la intensitat una mica i una acció d’estratègia ens va costar un gol. En el partit de tornada no haurem de concedir aqueix tipus d’accions”.

Per a concloure, el tècnic del Villarreal es va referir al pròxim duel de lliga davant la Reial Societat que el Submarí afronta amb moral: “Jugarem contra un molt bon rival. Guanyar a la Real seria deixar-la a una distància àmplia. Amb l’ajuda del nostre públic i l’augment d’autoestima que et donen les victòries esperem tenir l’encert suficient per a sumar els tres punts”.

 

 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/marcelinopostcadiz041214_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.