Marcelino: “Ho vam intentar tot, però no vam poder”
Marcelino: “Ho vam intentar tot, però no vam poder”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal lamenta l’ocasió perduda i la polèmica que va envoltar el duel a Liverpool

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha lamentat aquesta nit que el seu equip no aconseguís un resultat positiu davant el Liverpool que li hagués permès accedir a la gran final de la UEFA Europa League. “És evident que no ens ha sortit el que preteníem. No volíem encaixar un gol ràpid i ho vam encaixar. Aquest 1-0 ens va fer molt dany. Després l’equip ho va intentar davant un rival que va jugar amb una intensitat fora del reglament, però l’àrbitre ho ha permetre. Al final, amb l’expulsió de Víctor Ruiz es va acabar el partit”, va comentar.

Segons el tècnic asturià, l’actuació arbitral va marcar el destí del partit: “Vam intentar jugar i sortir amb pilota jugada, però el rival ens va tallar molt. Si després desbordes i et fiquen una empenta i no xiulen falta és molt difícil combinar. De l’àrbitre no vull parlar molt. Solament que amb tot el que es va veure en el camp que ens hagin expulsat a un jugador a nosaltres em sona al fet que l’àrbitre no va ser equitatiu”.

Per finalitzar, Marcelino va voler felicitar al Liverpool: “La major diferència en aquest partit va ser la intensitat. Vam voler imposar-nos, però el Liverpool és un grandíssim equip que travessa el seu millor moment de la temporada. Ho vam intentar tot, però el rival va ser superior en algunes facetes del joc i li felicitem per això”.

Compartir.