Marcelino: “Ho hem fet molt bé”
Marcelino: “Ho hem fet molt bé”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic destaca el bon treball de l’equip, que va jugar amb quatre canteranos en l’onze

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar al final del xoc davant el Huesca (2-0), que va suposar la classificació a huitens de la Copa del Rei dels grocs, el bon treball del grup malgrat comptar amb quatre canteranos en l’onze inicial, ja que l’asturià va voler apostar pels futbolistes més joves. “En línies generals ho hem fet molt bé. I no era fàcil, perquè hem fet molts canvis i introduït a molta gent jove perquè vagen entrant en la dinàmica de l’equip. Podíem haver deixat l’eliminatòria molt temps abans, però hem hagut d’esperar bastant fins que el gol de Soldado ens ha donat la tranquil·litat suficient”.

Sobre la seua aposta pels canteranos, l’asturià va explicar que es troba en la filosofia del club i que hui era el millor dia per a assumir el risc. “Volem anar provant i donant pas als joves. És una filosofia del club amb la qual estem absolutament d’acord. I que tots aqueixos xavals, que són molt, molt joves, de 18 o 19 anys, sumeixen minuts i experiència, és molt positiu. Hui era un dia propici i, encara que estar els quatre alhora és un condicionant, ho han fet molt bé”.

A més, el preparador també va parlar del bon moment de Manu Trigueros, que ha donat un salt en les últimes setmanes: “Trigueros porta una dinàmica molt bona d’un mes per a ací. Ha fet una sèrie de partits molt bons, de forma continuada. Ha jugat al millor nivell que pot jugar a un migcampista, amb claredat tremenda, passades al companys, prenent les millors decisions… El diumenge va jugar molt bé i els últims partits ha pujat molt el seu nivell, dóna molta fluïdesa a l’equip”.

Compartir.