Marcelino: “Ha sigut un 2015 extraordinari”
Marcelino: “Ha sigut un 2015 extraordinari”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic asturià del Villarreal CF assegura que el resultat davant el València “és just”

El colofó ​​a 2015. L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, va qualificar de justa la victòria del seu equip en el derbi contra el València i va lloar la tasca dels seus homes: “El rival va vindre amb una idea de joc bastant defensiva amb tres centrals, acumulant a vuit jugadors a la seva parcel·la defensiva. Això ens va obligar a tenir molta paciència. En el primer temps no els vam deixar crear perill i després en la segona van millorar. Vam tenir el partit molt controlat i es va resoldre en una acció genial d’un jugador extraordinari com és Bruno. El resultat és just perquè vam fer més que el rival per guanyar”.

Per Marcelino l’espectacular ratxa del Submarí és fruit del treball i de la unitat al vestidor: “Hem guanyat un partit més i venim de sumar 12 punts de 12 possibles. L’ésser solvent en el teu camp et garanteix molts punts al llarg de la temporada. Al desembre teníem un calendari força complicat i estem molt satisfets de la forma d’acabar l’any. 33 punts són moltíssims, sobretot tenint en compte totes les adversitats que hem tingut en forma de lesions”.

Pel que fa al balanç de l’any 2015, Marcelino assegura que “ha estat molt bo” malgrat l’infortuni de les lesions: “El 2015 vam tenir un comportament competitiu extraordinari i a nivell de grup va ser un any calamitós pel nombre de lesions que vam tenir. Ja ens va passar al final de la temporada passada i vam aconseguir el sisè lloc. Acabar el 2015 a la Champions amb 33 punts més a la classificació de l’any passat és per estar satisfet. Ha estat un any molt bo”.

Finalment, Marcelino va demanar un desig per al 2016: “Demane salut. Després d’això, que ens deixi com estem. Un 2016 com el 2015 seria bo”.

Compartir.