skip to content
Marcelino: “Estic tremendament agraït”
Marcelino: “Estic tremendament agraït”
ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic asturià felicita a l’equip després de la important victòria assolida davant el Levante

Agraït als seus jugadors i a l’afició. Així va acabar Marcelino el partit davant el Levant després de la victòria aconseguida pels grocs en El Madrigal (3-0). El tècnic asturià va lloar el lliurament dels seus futbolistes i va destacar el paper de tots els que van participar: “Estic molt satisfet per tots. Era un partit molt important perquè tots el són en el tram final de competició. Les rotacions eren necessàries, però també les vam fer en la primera volta contra el Levant i llavors no semblaven tan bones, ja que vam perdre. No és just perquè necessitem a tots els jugadors. Em sent tremendament agraït a tots els jugadors. A veure si som capaços d’aguantar entre tots el que ens queda”.

El Villarreal segueix ampliant el seu rècord de jornades consecutives sense perdre en Lliga, amb 13 duels seguits sense clavar el genoll. “Els rècords signifiquen que l’equip va molt a dalt. La setmana era d’armes prendre i el balanç és més que positiu després d’empatar davant l’Atlétioc, eliminar al Nàpols i tancar amb aquest 3-0. Ho hauríem signat des del principi”, va comentar.

Segons Marcelino, l’equip ha de centrar-se a assegurar la quarta plaça: “Un equip té objectius realistes que es posen al principi de temporada. Portem camí de superar-los àmpliament, però queda molt. Per a quedar tercers en Lliga hauríem de mantenir aquest nivell extraordinari i que Atlético i Real Madrid estigueren molt per sota del seu. Cada pas que donem és per a assegurar aqueixa quarta plaça, que seria un èxit”.

El preparador asturià es va desfer en elogis cap als seus: “Hem de recol·locar a jugadors perquè no som una plantilla molt àmplia que està jugant una gran quantitat de partits. Estem intentant repartir esforços. Ens sentim molt satisfets per tenir jugadors polivalents”.

De fet, els gols de Leo Baptistao, Samu Castillejo i Adrián li vindran molt bé a aquests jugadors segons Marcelino. “Adrián havia de portar un procés de lesió, una posada a punt progressiva després de molts mesos. Hi ha jugadors als quals els ha vingut molt bé aquest partit. Han demostrat que poden estar. Quants més efectius puguem sumar per a aquest tram final molt millor. Castillejo ho havia intentat i hui ha ficat un bon gol i m’alegre. Nahuel també va ficar una gran passada en el tercer, que és el mateix quasi que marcar”, va concloure.

Compartir.