Marcelino: “Estem molt contents”
Marcelino: “Estem molt contents”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic del Villarreal afirma estar molt content per la victòria del seu equip i il·lusionat de cara al partit d’Europa League

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar en la roda de premsa posterior a la victòria del Submarí enfront del RC Celta de Vigo (4-1) la satisfacció d’aconseguir tres punts i seguir mirant cap amunt en la classificació. “Estic molt content pel partit de hui i per la victòria, hem guanyat per 4-1 davant de la nostra afició. Era important guanyar hui per a estar més prop del cinquè classificat. Si a casa aconseguim els tres punts, estarem més amunt en la classificació”, va declarar.

El preparador groguet manifestà que els protagonistes per aquesta gran temporada són els jugadors, no el cos tècnic. “El cos tècnic no és determinant en la ratxa de victòries. Els jugadors són els protagonistes, els veig molt bé. És vital guanyar aquest tipus de partits per a estar millor en aquest tram final de temporada”, va assegurar el tècnic del Villarreal. 

El de Villaviciosa va tenir paraules per a Tomás Pina, que hui va donar dues assistències de gol. “Pina ve desenvolupant un nivell alt des de fa temps i és un gran futbolista amb el qual estem molt satisfets. Va jugar a un gran nivell enfront del FC Barcelona durant els 63 minuts que va estar en el camp. Hui també ha jugat molt bé i ens ha ajudat per a guanyar”, va esmentar Marcelino. 

El tècnic groc, així mateix, també va repartir elogis a Vietto, un jugador que està en plena forma. “Luciano és un jugador que està precís de cara a gol. Crec, sincerament, que pot millorar molt en el Villarreal. És un xic molt madur i competitiu, està centrat en el dia a dia i en el pròxim partit”, va formular. 

Marcelino, d’igual manera, va comentar l’estat físic de Gio dos Santos, que es va haver de retirar del camp a causa d’una dolència. “El de Gio esperem que no siga gens greu, encara haurem d’esperar per a fer una valoració concreta. Sembla que és alguna cosa lleu, però cal esperar al part mèdic”, va articular. 

Per a finalitzar, el míster del Submarí va valorar la pròxima trobada del seu equip, que se les veurà amb el Sevilla FC aquest dijous en El Madrigal (21.05 hores). “El de hui i el del dijous són partits diferents i competicions diferents. El vestuari està molt bé per a afrontar l’eliminatòria contra el Sevilla. Va a ser un partit bonic i difícil, perquè ells són molt competitius i són els actuals campions de la competició”, va sentenciar.

Compartir.