“Estem tremendament orgullosos”
“Estem tremendament orgullosos”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino assenyala la bona imatge del Submarí i lloa l’afició groga

L’entrenador groc, Marcelino García Toral, no va titubejar a l’hora d’elogiar a la seva plantilla després del partit que va suposar l’eliminació del Submarí de la Copa del Rei després del gran partit del Villarreal. “Hem d’estar orgullosos pel partit d’avui. Hem lluitat per guanyar, com fem sempre, i a més, en moltes fases del partit els hem dominat. Aquests futbolistes tenen molta ambició i gràcies al seu treball han fet possible que vam competir de tu a tu amb el FC Barcelona. Fins a l’expulsió, crec que estàvem fent un partit extraordinari. Estem tristos per no poder arribar a la final, però tremendament orgullosos del que ha fet aquest equip, del que fa i de com ha crescut”, ha declarat.

El preparador del Submarí, així mateix, no va dubtar a exposar el que li va faltar al Villarreal per a passar de ronda. “El Barça és un equip molt bo, que necessita molt poc per fer gol. Malgrat això, vam competir molt bé i els vam dominar durant moltes fases del partit. Crec que ens va faltar encert i acabar amb onze per tenir possibilitats de passar l’eliminatòria. Hem jugat un gran partit i hem estat dels equips que més perill i ocasions els ha creat aquesta temporada, però ens va faltar encert per materialitzar-les”, ha manifestat.

De la mateixa manera, l’asturià va parlar de les vibracions del Submarí després d’aquest partit. “Estem tremendament orgullosos, però també molt tristos per no passar. Malgrat això, la nota de l’equip aquesta temporada és d’excel·lent. A Salzburg vam estar molt bé i també diumenge passat contra el Real Madrid. Però avui crec que competim millor fins i tot que aquells partits, superant un gran equip com el FC Barcelona en molts minuts”, ha afirmat.

Per finalitzar, el tècnic del Villarreal, només va tenir paraules d’agraïment cap a l’afició groga. “A l’afició només hem de donar-li les gràcies, amb ells som millors. Avui assistim a un espectacle increïble, hi va haver una comunió entre grada i plantilla absoluta. Dins de 8 dies tenim un partit molt important i difícil d’Europa League contra el Sevilla. Els demanem que segueixin així i tant de bo puguem generar un ambient com el d’avui”, ha sentenciat.

 

Compartir.