Marcelino: “És un derbi amb molts al·licients”
Marcelino: “És un derbi amb molts al·licients”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic asturià reconeix que davant el València “hi ha en joc més que tres punts”

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, ha assegurat que aquest dijous a El Madrigal contra el València es veurà un gran espectacle entre dos potents equips. L’asturià reconeix que és un partit especial: “És un derbi amb molts al·licients, amb una gran rivalitat en què ens enfrontem a un poderós rival. Afortunadament li traiem vuit punts, però de cara a un partit tampoc és un indicador perquè el València pot treure la seva màxima productivitat en qualsevol moment. Nosaltres intentarem que no siga demà. Respectem molt al nostre rival”.

Per Marcelino, les vacances no han anestesiat les ganes de guanyar del Submarí: “Veig l’equip com sempre, ni millor ni pitjor. Tenim un gran grup que treballa molt bé. Ara ens ve un partit molt important per a nosaltres i ho afrontem amb les ganes i la il·lusió de guanyar-lo, sense cap dubte. És un partit bonic, important”.

Segons el tècnic groc és difícil fer una anàlisi del València actualment: “Ara el València està en un període de transició i ens dificulta la seva anàlisi malgrat que els jugadors són els mateixos. Preferisc que no es done un canvi d’entrenador proper perquè de l’altra manera tenim una anàlisi millor”.

Si el Villarreal és capaç de guanyar ampliaria la seva renda amb un rival directe. “Treure-li 11 punts al València seria important, però no és una distància decisiva. Volem guanyar i posarem tots els mitjans per aconseguir-ho. És un partit molt important per a tots i potser hi ha en joc més que tres punts”, ha analitzat Marcelino.

Finalment, l’entrenador del Submarí va analitzar el fet de jugar en l’últim dia de l’any: “L’afició vindrà perquè és un horari bo, encara que jo no hauria posat la data del dia 31. És la que ens posen i hem de complir. Segur que hi haurà una molt bona entrada perquè el partit és atractiu i després ja donarà temps per passar la nit de Cap d’Any segons el costum de cadascun”.

Compartir.