skip to content
Marcelino: “Ens va faltar ser més precisos”
Marcelino: “Ens va faltar ser més precisos”

ACF FOTOGRAFÍA

El tècnic del Villarreal creu que l’equip “no va merèixer perdre” davant Las Palmas

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, es va mostrar contrariat després de la derrota del seu equip davant Las Palmas (0-1), però va recalcar que l’equip va merèixer com a mínim l’empat: “Hi ha dies que les coses no ixen com volem. Vam començar una mica espessos i ens costava recuperar la pilota. Vam tenir una acció molt clara per a posar-nos per davant i quan el rival ens va marcar en una jugada d’estratègia tot va ser més difícil. En la segona part vam dominar més, però no vam tenir encert de cara al gol”.

Segons Marcelino cal donar-li mèrit al Submarí, que ha posat fi a la seua ratxa de 14 partits sense perdre en Lliga (rècord històric). “La derrota sempre sap greu. Portàvem 14 partits sense perdre i a voltes se’ns escapa a tots el difícil que és guanyar a Primera Divisió. Sempre vols guanyar, però no sempre ho aconsegueixes. Las Palmas arribava en una dinàmica molt bona guanyant els dos últims partits. Hem d’analitzar en el que ens hem equivocat, però aquest equip si fa gala cada dia és d’intentar-ho tot per a guanyar. Em vaig trist per la derrota”, va comentar.

Per al preparador asturià, la clau va estar en la zona de finalització dels grocs: “No crec que estiguérem embossats, però sí imprecisos en zona de finalització. Vam dominar tota la segona part. Ens va faltar prendre millors decisions i ser més precisos. Les ocasions més clares del partit les vam tenir nosaltres i no les vam materialitzar. Sempre es pot millorar i som autocrítics. Las Palmas es va defensar molt bé en la seua àrea mostrant-se molt solvent”.

Per a finalitzar, Marcelino va reconèixer que el més just haguera sigut un empat: “En altres ocasions hem sumat victòries i el més just haguera sigut un empat. No vam fer mereixements per a perdre aquest partit, però després guanya el que marca més gols i Las Palmas va marcar un i nosaltres no”.

Compartir.