Marcelino: “Ens hem mostrat molt sòlids”
Marcelino: “Ens hem mostrat molt sòlids”

LFP

El tècnic destaca l’enorme competitivitat d’una plantilla en la qual tothom té el seu lloc

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va explicar al final del partit enfront del Real Madrid (1-1) que els seus van saber jugar davant el líder amb criteri, tant en defensa com en atac, la qual cosa li va permetre anar de menys a més en el xoc. “Hem estat molt bé. A nivell defensiu ens hem mostrat solidaris i molt convençuts del que fèiem. En el joc d’atac, excepte 15 minuts del primer temps, ho vam fer bé. Vam estar sòlids i no recorde moltes ocasions del Real Madrid. Crec que l’equip ha sabut agarrar-se bé al camp i hem anat creixent en el partit. Fins i tot diria que vam ser superiors. El Madrid també va tenir les seues opcions, però nosaltres vam ficar un gran gol i vam tenir altres tres opcions bastant importants”.

A més, l’asturià considera clau l’enorme unió d’un vestuari en el qual tots se senten partícips. “En aquest equip tots entrenen bé i són bons professionals. Sap sacrificar-se pel company, i açò fa que siguem un equip difícil per als adversaris. A voltes em molesta que sembla que hi haja uns futbolistes que són molt bons i uns altres no. Dubtar d’aquests jugadors és faltar-los al respecte. Tenim respecte, admiració i agraïment a tots els jugadors d’aquesta plantilla. Aquest empat em sap millor perquè demostra que amb voluntat i capacitat pots competir contra qualsevol rival”.

Quant al compromís de Copa del Rei del pròxim dimecres enfront del FC Barcelona (3-1 en l’anada de les semifinals), Marcelino va explicar que l’equip, malgrat l’enorme dificultat, afronta el xoc amb tota la il·lusió possible. “Sabem que tenim un resultat advers i l’enorme potencial del Barça, però per voluntat i il·lusió no va a quedar. Nosaltres anem a posar en el camp tot per la nostra banda”.

Compartir.