Marcelino: “Ens ha faltat seguretat”
Marcelino: “Ens ha faltat seguretat”

LA LIGA

El tècnic creu que la falta de solidesa defensiva va condemnar a l’equip davant el Huesca

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar al final del xoc enfront del Huesca, que els titubejos en defensa i a pilota parada van acabar per condemnar als grocs, que sí van saber donar la cara davant el conjunt aragonès. “Portem una dinàmica arrere en la qual ens està faltant seguretat. Potser s’haja del fet que el rival arriba i ens fica gol. Hem estat molt vulnerables en estratègia. No tant en el joc, perquè no recorde amb prou faenes ocasions de gol del Huesca en jugades. En joc crec que vam tenir un balanç defensiu correcte, però en estratègia hem transmès bastant inseguretat. Cal afrontar aquesta situació. Som un equip que, excepte el dia del Rapid, encaixem gol amb facilitat. I açò cal treballar-ho i seguir insistint per a intentar corregir-ho”.

A més, el tècnic asturià va explicar que es tracta de dinàmiques que cal canviar al més prompte possible. “Veig moments puntuals en els quals ens falta la consistència i la contundència que teníem anteriorment. Potser també ens falte la continuïtat que teníem abans, però no veig a l’equip sense fer coses. Hi ha situacions que no ens estan afavorint. L’altre dia a Getafe vam tenir dues ocasions clares abans que el Getafe marcara en la seua primera oportunitat. I hui també ens ha passat, però no crec que hàgem sigut un equip vulnerable. Són dinàmiques que cal modificar al més prompte possible.”

No obstant açò, Marcelino també va voler posar l’accent en les circumstàncies en què ha arribat aquest mal moment. “Vam ser líders quan vam tenir la majoria dels nostres efectius. Cal analitzar la situació de l’equip fredament. No solament les dades estadístiques o els resultats, sinó les circumstàncies que es donen en aquesta fase del campionat en la qual hi ha tants partits. Som un equip que, cert és, té moltíssimes dificultats, que té quatre davanters i l’altre dia a Getafe no va poder jugar cap, que ara hem de dosar-los i tot açò té una repercussió. A més al part de lesionats també es van incorporant molts altres i cal esperar que aquesta dinàmica, com també la del resultats, es resolga al més prompte possible”.

Compartir.