“El Còrdova ens exigirà al màxim”
“El Còrdova ens exigirà al màxim”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino adverteix del perill del pròxim rival del Villarreal

Marcelino sap que el partit d’aquest diumenge a Còrdova no serà senzill. El conjunt andalús ocupa l’última posició en la taula, però el tècnic asturià adverteix del perill del rival. “En tota classificació hi ha primers i últims. Cometríem un gravíssim error pensant que guanyarem perquè juguem contra l’últim. La temporada passada ja vam sumar pocs punts contra els que estaven a baix. Haurem de posar el màxim per a sumar els tres punts. Quant a esforç, respecte al rival i serietat no podem negociar gens ni mica”, va comentar.

Per a l’entrenador del Submarí, el Còrdova és un equip competitiu: “El Còrdova no guanya, però tampoc perd molt. Sempre té resultats ajustats i és un equip que no perd fàcilment. El Còrdova ens va a exigir el màxim perquè a més venim de realitzar dos grandíssims esforços davant el Getafe i el Borussia Mönchengladbach. El partit és molt complicat. Haurem de tenir molt encert”.

Marcelino tampoc va dubtar a l’hora de lloar el potencial ofensiu de l’equip cordovés: “El Còrdova combina bé i a dalt fa mal. Fede Cartabia està en un gran moment i Ghilas té molt bons moviments, igual que Borja i Fidel. Creen molt perill i haurem d’estar molt atents en la faceta defensiva. És un equip que en defensa té algun dubte i també una mica d’ansietat lògica per no haver guanyat encara. Haurem de ser incisius per a intentar fer-li mal”.

El tècnic asturià espera que el seu equip oferisca una gran imatge. “És difícil ser superior al rival durant els 90 minuts. L’altre dia vam ser superiors al Borussia durant 45 minuts i solament ens van marcar des de fora de l’àrea. Ells van tenir més possessió però no ens van passar per damunt i nosaltres sí que ho vam fer en la primera part. Som un molt bon equip, però no podem dominar al rival durant els 90 minuts”, va concloure.

Compartir.