Marcelino: “El resultat és just”
Marcelino: “El resultat és just”

LFP

L’asturià lamenta que l’equip es quedés amb 10 a la segona meitat

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va assegurar que l’empat sense gols aconseguit pel seu equip al feu de l’Almeria pot qualificar-se com just a tenor del vist sobre el terreny de joc. “Hi va haver de tot. Va ser un partit de bastants accions d’atac, però no vam ser capaços de trobar el gol. El resultat és just, encara que els dos equips vam merèixer haver marcat”, ha analitzat.

Pel tècnic asturià, l’expulsió de Jaume Costa a la segona part va ser clau en l’esdevenir del duel: “Vam cometre un error molt greu perquè vam possibilitar al rival la igualtat numèrica després d’una acció evitable. Després vam tenir problemes amb tres defenses, però van reconduïr la situació i vam tornar a dominar. No vam ser prou intel·ligents i competitius per aguantar la superioritat numèrica fins al final”.

Pel que fa a les ocasions marrades, Marcelino va lamentar la falta de punteria dels seus: “Ens costa marcar gol. Potser és pel cansament físic i mental que anem acumulant. Ens precipitem en les oportunitats, però són ratxes. Davant el Celta vam tenir un percentatge d’encert gran i aquesta vegada no”.

Aquest punt permet al Villarreal situar cinquè en la taula empatat a punts amb el Sevilla, que aquesta tarda s’enfronta a l’Elx a l’estadi Sánchez Pizjuán. “Sabíem que guanyar era molt important. No vam realitzar un gran partit, però tampoc vam aportar aquest plus necessari per guanyar”, ha afirmat.

Pel que fa als canvis, Marcelino va destacar que era el que necessitava l’equip: “Si no pots guanyar, no perdis. Quan vam ficar a Mario en el camp el rival ja no ens va crear perill. Vam poder fer més i em vaig una mica trist perquè teníem una situació molt favorable i vam cometre un error gran”.

Per finalitzar, el preparador del Submarí va voler enviar un missatge d’agraïment a l’afició groga, que tot i la derrota davant el Sevilla en l’anada dels vuitens de final de l’Europa League segueix apuntant-se al viatge organitzat per al proper dijous: “Només puc agrair a l’afició el comportament que està tenint amb l’equip. Aquest equip, que és jove i amb ambició, s’ho mereix. Tant de bo amb el suport de tots ens convertim en un equip guanyador”.

Compartir.