“Seguim amb la il·lusió de la Copa”
“Seguim amb la il·lusió de la Copa”

LFP

Marcelino lloa als seus jugadors el dia que compleix dos anys en el club

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, es va mostrar orgullós del rendiment dels seus jugadors en el duel davant la Real Sociedad corresponent a la volta de vuitens de final de la Copa del Rei. L’asturià tan sol tenia paraules d’elogi cap als seus, que es mesuraran al Getafe en quarts: “Estem molt satisfets del rendiment de l’equip. Canviem a molts jugadors pel que fa a la Lliga, però l’equip té la mateixa dinàmica. Passem de ronda i seguim amb la il·lusió de la Copa”.

El rendiment d’homes menys habituals està sent magnífic. “El principal no és la confiança que jo els done i si la que mereixen en els entrenaments. Els futbolistes estan entrant en l’equip i no es nota. Tant de bo siguem capaços de mantindre aquest nivell competitiu. Estem en una bona dinàmica. Els estels són aquelles que treballen cada dia. Sempre intente no ser injust, però a voltes ho sóc. Aquest equip té una gran unitat i un compromís enorme”, va ressaltar Marcelino.

L’asturià complia avui dos anys al capdavant del Submarí després d’agafar les regnes de l’equip a meitat de la temporada 2012-2013 en Segona Divisió i aconseguir l’ascens al final de curs. En aquests dos anys Marcelino ha estat al capdavant de l’equip un total de 93 partits entre totes les competicions amb un balanç de 54 triomfs, 24 empats i 21 derrotes amb 166 gols a favor i 93 en contra.

A més, el Villarreal acumula aquesta temporada 14 partits sense perdre entre Lliga, UEFA Europa League i Copa del Rei. Malgrat açò, l’asturià prefereix no llançar les campanes al vol: “Ja no pensem en els quals no vam perdre, sinó a guanyar el següent. Si guanyem a l’Athletic li deixaríem molt lluny en la classificació. Si després ens agafara seria per errors nostres. En la temporada passada no vam poder guanyar-los i espere que aquesta vegada siga diferent”.

 

 

Compartir.