Marcant gols a parells
Marcant gols a parells

ACF FOTOGRAFÍA

Gerard Moreno i Espinosa es mostren satisfets pels seus doblets i, sobretot, per la victòria i la trajectòria de l’equip

De dos en dos. Gerard Moreno i Javier Espinosa es van convertir ahir en protagonistes de la victòria enfront del Apollon Limassol en anotar dos punts cadascun en el contundent 4-0 que els de Marcelino –ahir dirigits per Rubén Uría- van endossar al conjunt xipriota. “Ha sigut una nit redona perquè el partit ha eixit tal com volíem. També era una nit difícil per al míster i volíem dedicar-li la victòria perquè s’anime un poc en aquests moments difícils. Era important aconseguir els tres punts per a encarrilar una mica la fase de grups”, explicava Gerard al final del partit.

No obstant açò, i malgrat mostrar-se feliços pels gols, tots dos van coincidir que la importància dels tres punts i la gran imatge que va mostrar el Submarí estaven per sobre de qualsevol individualitat: Segons Espinosa, l’equip va ser conscient de la importància de la victòria i va anar a per ella des del principi: “Crec que hem anat amb molta decisió a per el partit i aqueixa ha sigut una clau. Era molt important, ens ho hem pres molt de debò i ha eixit tot a la perfecció. Hem donat un colp sobre la taula a Europa. Necessitàvem aquesta victòria i hem anat des del principi a per ella”.

Per a Gerard, guanyar era una qüestió de necessitat: “Jugant al costat d’aquest tros de jugadors, tot és molt més fàcil. Estic content pels dos gols, però el primer és el grup i els tres punts, que avui eren vitals. L’equip està amb un nivell de joc molt bo. Generem moltes ocasions i cal seguir amb aquesta dinàmica”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/gerarespinosapostapollon_1.mp4{/mp4remote}
Compartir.