Maratò de futbol femení en Live
Maratò de futbol femení en Live

VILLARREAL CF

Els partits del Femení A i B en directe diumenge que ve

Aquest cap de setmana pots gaudir a Villarreal CF Live dels partits dels equips femenins del Submarí. La primer cita és el diumenge a les 10.00 hores: el “B” dirigit per Jota Balaguer rep a la Ciutat Esportiva al CD Olímpic, en la jornada 23 de la Lliga Autonòmica de Futbol Femení. Es pressuposa un partit igualat entre dos equips classificats en 9ª i 10ª posició de la taula, en el qual el Villarreal vol mantenir una ratxa de tres partits consecutius sense perdre.

Després de finalitzar el partit de l’equip de Jota Balaguer, donarà començament el partit del Femení A contra el líder de la Segona Divisió (Grup 7), Sporting Plaza d’Alger (diumenge, 12.00 hores, Ciutat Depotiva). L’equip de Yuriko Saeki, cambra classificada, té una cita complicada en aquesta 24ª jornada, però buscarà la victòria per apropar-se als llocs d’a dalt, ja que els seus rivals directes s’enfronten entre ells, CFF Marítim (3º) i Fundació Albacete (2º).

Villarreal CF Live és la plataforma per la qual el club retransmet en obert les rodes de premsa i actes oficials del club, així com els partits dels filials.

Per accedir, n’hi ha prou amb prémer ‘play’ en el reproductor de la portada o a través de la següent adreça: https://www.villarrealcf.es/live

#VillarrealCFLive

 

Compartir.