skip to content
Manu Trigueros, un jugador tot terreny
Manu Trigueros, un jugador tot terreny

El migcampista talaverà és un dels grans pilars del Submarí en la zona medul·lar

Treball i talent al servei de l’equip. Manu Trigueros ha trobat aquesta temporada la seua millor versió amb el Submarí i ha millorat els seus registres ofensius convertint-se en un autèntic especialista a l’hora de filtrar passes decisius. Tot un organitzador de joc que donada la seua experiència i bon toc de pilota és una peça clau a la sala de màquines del Villarreal CF.

Als seus 29 anys, Manu Trigueros ha disputat un total de 25 partits aquesta temporada amb el Villarreal CF a les ordres del tècnic Unai Emery. El futbolista format en la Cantera Grogueta compta amb un excel·lent percentatge de passades realitzades amb èxit del 88%, i a més ha aconseguit marcar un gol i repartir un total de quatre assistències. Tot això sumat a l’incommensurable sacrifici del ‘14’ groc que destaca per ser un dels futbolistes de l’equip que recorre una major distància cada partit, amb una mitjana de 10,8 quilòmetres.

Cal recordar que el jugador nascut a Talavera de la Reina és el segon jugador de l’actual plantilla que més encontres ha disputat en l’elit amb l’elàstica grogueta, amb un total de 349 partits.

El migcampista groc va ser titular en l’últim partit de Copa del Rey davant el CD Tenerife, disputant els noranta minuts del partit. Si vols escoltar les declaracions de Manu Trigueros després del partit davant el CD Tenerife només has de fer ‘clic’ en la pestanya de vídeo que apareix situada sobre la fotografia principal.

Compartir.