Manu Trigueros: “El Villarreal és la meua casa”
Manu Trigueros: “El Villarreal és la meua casa”
||||||

El migcampista de Talavera de la Reina es declara “un groguet més” després de la seua renovació fins a 2025

Manu Trigueros va renovar amb el Villarreal fins a 2025 i va voler mostrar el seu agraïment al club groc: “Estic molt content de seguir lligat al club en el qual crescut com a futbolista i com a persona, on sent que és la meua casa i està tot ara mateix en la meua vida. És una alegria seguir més anys al Villarreal”. Per part seua, el conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, també va agrair la voluntat del jugador talaverà: “El seu desig i el nostre és que acabe la seua carrera al Villarreal i es retire ací. Està aportant molt i marcant gols. Estem molt contents perquè és un jugador molt important que aporta molt a l’equip”.

Així mateix, el jugador va recordar els seus inicis com groguet: “Vaig arribar al Villarreal C amb 18 anys, sent molt jove i em vaig trobar un gran club. Ho tenien tot molt controlat i em cuidaven de la millor manera. Tinc grans records, com l’ascens a Primera Divisió, celebrar el gol de cap a Múrcia al cantó amb els nostres aficionats o el primer títol del Villarreal a Gdansk. Això es quedarà en la meua memòria tota la vida”. “Al Villarreal C, li va costar el primer mig any i després la seua trajectòria va ser molt ascendent fins que va arribar al primer equip, en el qual es va consolidar l’any de Segona Divisió i s’ha convertit en un jugador molt important. Tots els anys juga més de 30 partits”, va afegir Fernando Roig Negueroles.

Finalment, Manu Trigueros va traure a relluir els seus sentiments pel club vila-realense, amb el qual se sent plenament identificat: “Aquesta és la meua casa, soc un groguet més i sent el Villarreal com el meu equip. Patisc amb les derrotes i el meu estat anímica canvia molt de quan guanyem a quan perdem. Vull continuar rendint per a continuar donant alegries a l’afició”.

 

Compartir.