M. Álvarez: “L’objectiu és que els xics cresquen”
M. Álvarez: “L’objectiu és que els xics cresquen”
||||

El tècnic del Mini Submarí destaca el treball dels jugadors tant en la victòria com en la derrota

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit enfront del Linares Deportivo (dissabte, 13 de novembre, a les 17.00 hores). Aquests són els aspectes més destacats de les declaracions del tècnic de Jaén:

Dificultat de la categoria

“Sempre intentem no traure pit en les victòries perquè les derrotes apareixen molt prompte. Res ha canviat. Són xics que treballen molt bé tant en la victòria com en la derrota. Aquesta categoria és molt difícil, hi ha molta igualtat i els xicotets detalls canvien els partits. Per exemple, l’Alcoyano va fer molt bé el seu pla de partit, però si fiquem gol abans que ells tot podria haver canviat”.

Objectius

“L’objectiu és que els xics continuen creixent cap al futbol d’elit, cap al primer equip, però no em marque cap altre objectiu. En cinc anys ací mai m’han parlat d’objectius. M’agrada centrar-me en el que depén de mi, que és el creixement individual dels xics perquè el col·lectiu siga fort i que puguen arribar al primer equip. També és la meua obligació atorgar-los valors perquè al Villarreal no pot jugar qualsevol futbolista i els dic el que no volen escoltar, però sempre donant-los molt afecte”.

Linares Deportivo

“És un equip que m’encanta. Li hem vist competir contra equips top com l’Albacete, el Baleares, el Nàstic o el Barça B. La seua proposta futbolística és sensacional, però no li han acompanyat els xicotets detalls ni la fortuna. És un equip que vol créixer amb la pilota i et pressiona a dalt d’una manera tremenda. En aquesta categoria, tots els partits són per a gaudir-los i l’ambient en Linarejos impressionarà als xics, que han d’acostumar-se a això, si no, no podran jugar en Primera Divisió”.

Compartir.