Luis García: “La nostra il·lusió és màxima”
Luis García: “La nostra il·lusió és màxima”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal CF augura un gran partit davant del Real Madrid (dijous, 21.30h)

L’entrenador del Villarreal CF, Luis García, espera un partit intens i emocionant davant del Real Madrid a l’Estadi de la Ceràmica (dijous, 21.30 hores). Un enfrontament en el que el Submarí intentarà començar el 2019 amb una victòria davant de l’actual campió del Món. “En la situació en la què estem ens dóna igual el rival. Ens enfrontem al campió del Món i crec que és un dels partits més difícils, però podem guanyar a qualsevol. Cada partit és una final i la il·lusió és màxima. Portem dos resultats que ens han fet creure i des d’eixa base cal crèixer”, ha comentat Luis García.

En quant a l’anàlisi del rival, el preparador groc ha advertit del potencial ofensiu madridista: “El potencial del Madrid és molt gran, però el que més m’importa és el meu equip. Afrontem tres setmanes de bogeria, amb partits molt seguits. El nostre calendari és de bojos i no ho entenc. Crec que hi ha una altra manera de fer les coses. Ens haurien de donar més separació entre els partits i ens ho han complicat al màxim”.

Luis García mira al futur amb optimisme: “Tenim tres partits per a acabar la primera volta. El primer objectiu és acabar eixos tres partits fora del descens. La puntuació és baixa sinó no estaria jo ací. Queden molts partits, però cal fer una bona segona volta”.

Per a escoltar més declaracions de Luis García en la prèvia del partit davant el Real Madrid tan sols cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la foto principal.

Compartir.