Luis García: “Ara toca centrar-nos en LaLiga”
Luis García: “Ara toca centrar-nos en LaLiga”

LALIGA

El tècnic del Villarreal lamenta els errors puntuals que van suposar l’eliminació copera

L’entrenador del Villarreal CF, Luis García, ha lamentat els errors comesos pel seu equip en el partit de tornada de huitens de final de la Copa del Rei davant l’Espanyol i va destacar que el seu equip va mostrar una bona imatge: “No m’ho crec. Hem regalat i l’Espanyol ha aprofitat els nostres errors. El resultat és massa exagerat perquè crec que l’eliminatòria ha estat molt més igualada del que diu el resultat global. Els errors que cometem no es poden entrenar. Hem competit l’eliminatòria i ens portem una decepció per no passar. Després del descans l’equip va tindre les seues opcions de remuntar. Al final, una desatenció en un córner va matar l’eliminatòria”.

Luis García va felicitar l’Espanyol per superar l’eliminatòria: “El que mereix passar és el que marca els gols, però el Villarreal ha competit l’eliminatòria. Pel que fa al joc, hem estat millor que l’Espanyol, però en les àrees no ha estat així”.

El preparador madrileny va marcar el camí a seguir: “Ara ens toca centrar-nos en LaLiga. Cal aixecar-se. En aquestes setmanes ens juguem moltíssim. El dia que aconseguim una victòria anem a millorar. No estem fent les coses tan malament”.

El proper duel del Villarreal serà davant l’Athletic Club a l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 16.15 hores). “El partit de diumenge és una final. Necessitem una victòria davant l’Athletic i si l’aconseguim anem a pujar a la taula. Estarem molt units per jugar contra un equip que ve en una molt bona dinàmica. L’equip està viu i està desitjant guanyar. Ens queda tota la segona volta i va a ser una lluita titànica. Hi ha moltíssima igualtat. Diumenge hem de fer un pas endavant. L’afició segur que estarà al nostre costat”, ha conclòs Luis García.

Compartir.