Luis García: “Aquest punt ens reforça”
Luis García: “Aquest punt ens reforça”

HOYOYO

L’entrenador del Villarreal lloa el partit dels seus davant el Reial Madrid

El tècnic del Villarreal CF, Luis García, va valorar molt positivament el partit realitzat pel seu equip, que va demostrar molta personalitat i intensitat a l’Estadi de la Ceràmica (2-2): “Hem pogut guanyar i perdre. L’equip ha tingut personalitat amb la pilota i per això crec que l’empat és just”. A més, el preparador madrileny ha assegurat que el punt sumat serveix per reforçar la moral de l’equip: “Aquest punt ens reforça. Un punt en la situació en què estem és un punt”.

Pel que fa al futur, Luis García es va mostrar optimista: “M’ha agradat molt la personalitat de l’equip i hem demostrat que som capaços de remuntar resultats”. Així mateix, el tècnic madrileny va lamentar el calendari que ha d’afrontar el Submarí: “La següent setmana jugarem dijous i dissabte i a la següent també. M’ha sorprès, ja que vam jugar dins de 60 hores. Només ens queda descansar i recuperar els jugadors”.

Finalment, Luis García es va referir a la gran actuació de Santi Cazorla, autor dels dos gols grocs: “Santi és un exemple de jugador que ha eixit de la base d’aquest club. Per a nosaltres és molt important”. Després del punt aconseguit, el Villarreal surt dels llocs de descens empatat contra l’Athletic Club.

Compartir.