El Projecte Wanda es va de vacances
El Projecte Wanda es va de vacances
VILLARREAL CF

El grup disputa el tradicional triangular a Madrid al costat de València i Atlético

Els vint xiquets que integren el Projecte Wanda del Villarreal ja gaudeixen d’unes merescudes vacances. El grup de joves va viatjar fins a la capital d’Espanya per disputar, com cada any, el triangular que se celebra a la Ciutat Esportiva de l’Atlético de Madrid.

El torneig es va celebrar al costat dels Projectes Wanda de l’Atlético de Madrid i València. Els de el Villarreal van gaudir de les trobades just abans d’emprendre el seu viatge de tornada a Xina.

Els xics estaran durant tot el mes de juliol al costat de les seves famílies i a l’agost tornaran a Espanya per continuar amb la seva formació en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Miralcamp. No tornaran sols, perquè viatjaran acompanyats per la promoció de futbolistes d’aquesta temporada. D’aquesta forma, el Projecte Wanda del Villarreal sumarà altres deu futbolistes.

El Projecte Wanda

Al desembre de 2010, el Villarreal va subscriure un conveni de col·laboració amb el grup Dalian Wanda Group Corporation Ltd., en coordinació amb el govern central xinès i el Ministeri d’Esports, pel qual el Submarí participa activament en el procés de transformació del futbol xinès.

Per entendre l’acord, és necessari destacar que existeix un interès d’Estat per part de Xina per potenciar el futbol dins del país i de situar-ho en el lloc que mereix. En futbol, Espanya és un país admirat per a Xina i sinònim de qualitat. Així, i amb la finalitat de fer créixer el futbol basi xinès, el grup Wanda va encarregar a GreatGate-Zertior el desenvolupament d’un projecte de millora dels joves talents futbolístics xinesos, que seran enviats cada mes d’agost a Espanya per formar-se i constituir a futur l’eix de la Selecció Xina.

Des de la temporada 2012-13 i durant tres temporades, ampliables a altres dues, Wanda enviarà anualment a la Ciutat Esportiva del Villarreal a deu futbolistes joves promeses xineses perquè puguin formar-se en la pedrera del Submarí.

 

Compartir.