“Lluitarem amb orgull per a defensar aquest somni”
“Lluitarem amb orgull per a defensar aquest somni”
||||||

Unai Emery ha destacat que l’equip ha de gaudir de l’eliminatòria i ser competitiu per a fer història davant l’Arsenal FC (dijous, 21.00 hores)

L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, acompanyat pel futbolista Manu Trigueros, abans de la transcendental encontre de tornada de semifinals de la UEFA Europa League davant l’Arsenal FC (dijous, 21.00 hores).

Continuïtat al partit d’anada

“Estem en un moment molt bonic. En Europa League hem recorregut un camí ferm. Hem afrontat totes les eliminatòries amb maduresa, solidesa i regularitat. Volem tornar a fer-ho així. L’objectiu és donar-li continuïtat al partit d’anada”.

Saber gaudir de l’eliminatòria

“Volem gaudir del moment i del partit. Estar preparats per al que puga passar en el partit. El bonic és el camí. El triomf és efímer. Volem assaborir els encerts i saber patir”.

L’Arsenal, favorit; el Villarreal, candidat

“Juguem contra un club històric. Un equip de primer nivell. Nosaltres tenim jugadors amb experiència i maduresa. Ells són favorits; nosaltres, candidats. Hem demostrat que podem competir davant aquesta mena d’equips. Des del respecte a la competició i al rival, afrontem l’eliminatòria amb il·lusió, però també amb ambició”.

Una versió ‘gunner’ més perillosa que en l’anada

“Espere la millor versió de l’Arsenal. A partir d’ací, hem de saber competir i traure a relluir a la nostra millor versió. És un equip que sap combinar, té jugadors amb bon peu, que també saben córrer a l’espai. A més, recuperen futbolistes importants. Esperem al millor Arsenal a nivell individual i col·lectiu”.

Identitat i control

“Afrontem el partit amb la idea de ser nosaltres mateixos i en els moments que toc patir, guanyar els duels, ser solidaris amb les cobertures i arrabassar-los el control del joc. Crec que veurem un Arsenal més perillós que en el partit d’anada. Volem mostrar personalitat, una identitat marcada i ser competitius”.

Amb orgull i molta il·lusió davant una oportunitat històrica

“A l’afició li dic que serà molt difícil, però que estem preparats per a afrontar aqueixa dificultat. Volem gaudir de l’eliminatòria. Recollim tota la il·lusió que tenen i els prometem que jugarem amb orgull, sabent que defensem una història molt bonica, que és la d’aquest club. Demà tenim una oportunitat històrica i l’afrontem amb tot el nostre potencial i amb el ferm desig d’aconseguir arribar a la final”.

Compartir.