Llaneza rep la medalla d’or de la FFCV
Llaneza rep la medalla d’or de la FFCV
||||

El vicepresident groc veu reconeguda així la seua exemplar trajectòria en el futbol de la Comunitat Valenciana

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, ha rebut aquesta vesprada la medalla d’or de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana com a reconeixement a la seua extraordinària tasca durant els últims 26 anys al Villarreal CF. Anteriorment, José Manuel Llaneza va defensar també amb èxit la gestió del UD Puçol.

El lliurament d’aquesta màxima distinció de la FFCV a José Manuel Llaneza va tindre lloc durant el transcurs de l’Assemblea General que es va celebrar a les instal·lacions de La Pexina a València.

Una vida de groc

José Manuel Llaneza va arribar al club de la mà de Pascual Font de Mora, que per aquell 1994 encapçalava la directiva groga. Economista de professió, Llaneza va entrar al club amb el càrrec de gerent del Villarreal CF. Més tard, passaria a ser conseller delegat i en el 2011 va ser nomenat vicepresident de club.

Amb José Manuel Llaneza a la directiva groga, el Villarreal CF s’ha consolidat en l’elit del futbol espanyol, ja que comptant aquesta temporada ja són 20 les campanyes del Villarreal CF a Primera Divisió. El Submarí ha aconseguit un subcampionat de Lliga i ha jugat competició europea en 15 temporades (13 sense comptar la Copa Intertoto). En totes aquestes participacions, el Villarreal ha estat capaç d’arribar a les semifinals de la Lliga de Campions a la 2005/2006, les semifinals de la Copa de la UEFA a la 2003/2004 i les semifinals de la UEFA Europa League en les temporades 2010/2011 i 2015/2016.

Compartir.