skip to content
Llaneza: “Les emocions van a ser fortes”
Llaneza: “Les emocions van a ser fortes”

ACF FOTOGRAFÍA

El vicepresident del club repassa l’actualitat del Submarí

 

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, ha realitzat un repàs a l’actualitat del Submarí. El directiu groc es mostra molt il·lusionat amb les sensacions que ofereix l’equip i adverteix que el millor està per vindre: “Que l’afició es prepare perquè les emocions van a ser fortes. Hem de fer un mes de gener espectacular”.

Llaneza augura un futur ple d’èxits per al club: “Hi ha hagut anys molt bonics, anys en els quals fins i tot teníem més punts en la classificació, però diguem que enguany tots els ‘inputs’ que dóna l’equip són molt positius i ens il·lusiona molt a tots. Aquest equip té un llistó molt alt, vam fer moltes coses importants i tots volem repetir-les, però no és fàcil. Estem en una línia ascendent i de creixement i açò ens fa estar molt il·lusionats”.

Per al vicepresident groc, l’aposta per el planter està donant els seus fruits: “La gent que arriba d’a baix no ho fa per generació espontània. Portem treballant des del primer dia i ara ja anem arreplegant fruits. Així, a més dels jugadors que estan en el primer equip, tenim molta gent que ve apretant des d’arrere i amb molta força”.

El Villarreal nodreix a totes les categories de la Selecció Espanyola. Sens dubte, un motiu d’orgull. “Ara mateix tenim 14 internacionals des de l’absoluta, fins a la Sub-16, que són molts joves que estan jugant amb els millors d’aquest país i açò ens fa créixer. El primer equip té una mitjana molt baixa d’edat, són gent que ha d’anar a més i millorar. Est és el camí, el d’apostar per gent de la casa, jove i que estan amb moltes ganes de créixer al costat de l’equip”, va asseverar José Manuel Llaneza.

El directiu groc també va voler destacar que el descens a Segona Divisió A ha fet més fort al club: “Després del descens, malgrat el que va costar, del que vam patir, al final va ser molt bo per a aquest club i va servir per a arribar on estem ara. Amb tot açò, fa que estiguem en un gran moment. Ho estem en l’esportiu com tothom pot veure i ho estem en l’econòmic, ja que aquest és un club sostenible i que està en un gran moment”.

El Villarreal és un club sanejat. “Sempre diem que aquest equip està al dia, que paga i que no té deutes, una cosa que és veritat. Però a més cal dir que estem al dia i que no tenim càrregues, aquest club està al dia i no deu res a ningú. Hi ha altres clubs que tenen una càrrega darrere d’ells i que estan al dia amb les seues despeses, però no amb el deute que arrosseguen i aquest equip si ho està”, apunta Llaneza.

Finalment, Llaneza va voler ressaltar l’èxit de la iniciativa Endavant Província, en la qual els pobles castellonencs són protagonistes en cada partit que el Submarí juga com a local en El Madrigal: “Tenim una actuació amb els pobles de la nostra província i la veritat és que estem molt il·lusionats amb açò i notem una gran rebuda per part de tota la gent. És un projecte que ens fa créixer i que volem que seguisca arribant a totes les poblacions”.

 

 

Compartir.