Les entrades del Villarreal-Liverpool, ja a la venda per a abonats!
Les entrades del Villarreal-Liverpool, ja a la venda per a abonats!
||||||

Ja es poden adquirir de manera en línia i a partir del dimarts 19 d’abril en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica

Ja estan a la venda! El Villarreal CF ha habilitat la venda d’entrades del partit davant el Liverpool FC, corresponent a la volta de semifinals de la UEFA Champions League.

Els abonats ‘groguets’ tornaran a gaudir d’un preu reduït i preferència a l’hora d’adquirir les seues localitats per a la històrica trobada europea, que es disputarà el dimarts 3 de maig, a les 21.00 hores, en l’Estadi de la Ceràmica.

Punts de venda

Les entrades ja estan a la venda EN LÍNIA (fins al 26 d’abril a les 20.00 hores) i també es posaran a la venda en les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica (des del dimarts 19 d’abril) de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores fins al 26 d’abril a les 20.00 hores. El dissabte 23 d’abril l’horari serà de 10.00 a 14.00 hores.

Venda per al públic general

A partir del dimecres 27 d’abril, el Villarreal CF habilitarà la venda d’entrades per al públic general. Cal destacar que totes les localitats dels abonats que no hagen sigut adquirides abans d’aqueixa data s’alliberaran per a la venda general.

Els preus de les entrades per a abonats per al partit davant el Liverpool FC són els següents:

Fons: 25 euros / 10 euros per a menors de 25 anys*
Preferència central, Preferència lateral i tribuna lateral: 50 euros / 25 euros per a menors de 25 anys*
Tribuna central: 70 euros / 35 euros per a menors de 25 anys*

*Carnet Jove del Villarreal CF.

Pots comprar la teua entrada per al partit davant el Liverpool FC de manera ràpida i totalment en línia en el següent enllaç: COMPRA L’ENTRADA DAVANT EL LIVERPOOL FC

Compartir.