Les entrades davant l’Atlético, ja a la venda
Les entrades davant l’Atlético, ja a la venda

ACF FOTOGRAFÍA

 

Les localitats per al xoc del dissabte en el Calderón costaran 30 euros

 

Les entrades per al partit de Lliga que el Villarreal disputarà el proper dissabte enfront de l’Atlético de Madrid (16.00 hores, Estadi Vicente Calderón) ja es troben disponibles des d’aquesta vesprada a un preu de 30 euros. Les localitats es poden adquirir únicament en la tenda oficial del Submarí del Madrigal (C/Blasco Ibáñez, 5) i el termini màxim per a comprar-les serà el dijous a les 20.00 hores.

L’horari i dades d’interès de la tenda oficial del Madrigal són els següents:

  • Adreça: Calle Blasco Ibáñez 5, 12540 Villarreal (Castelló)
  • Telèfon: 964 524 921
  • Correu electrònic: botigamadrigal@villarrealcf.es
  • Horari: De dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores. Dissabtes, de 10.00 a 13.30 hores. Els dies de partit, oberta des de dues hores abans de cada xoc.

 

La APV organitza un desplaçament a Madrid

A més, tots aquells que ho preferisquen podran viatjar amb la Agrupació de Penyes del Villarreal, que han organitzat un desplaçament de cara al xoc davant els matalassers. Es tracta d’un pack indivisible que inclou el viatge amb autobús i l’entrada al partit i els preus

  • Penyistes de la APV: 40 euros
  • Abonats del Villarreal: 50 euros
  • Aficionats sense abonament del Vila-real: 60 euros

El viatge eixirà des de les Piscines Cobertes de Vila-real (Avinguda de França) el mateix dissabte a partir de les 7.00 hores i el retorn s’efectuarà una vegada finalitzat el xoc. Els interessats podran inscriure’s en la seu de la APV (C/Riu Millars, al costat de la tenda oficial del Madrigal) des de hui i fins al dimecres en horari de 18.30 a 20.30 hores.

 

 

Compartir.