Laura Cuesta, Jugadora Cinc Estreles
Laura Cuesta, Jugadora Cinc Estreles
VILLARREAL CF

La capitana del Femení A ha rebut el premi Mahou com la millor jugadora de la primera volta

Laura Cuesta s’ha convertit en la guanyadora del premi Jugadora Cinc Estreles de Mahou. La lateral esquerre del Femení A ha estat designada per l’afició del Villarreal CF com la millor jugadora de l’equip de la primera volta de la temporada 16/17, i és que la capitana està en un nivell de joc excel·lent. Aquest premi està impulsat per Mahou, patrocinador del club groc.

L’experimentada jugadora de l’equip s’ha mostrat molt agraïda per aquest reconeixement, ja que, com ella, altres quatre jugadores del Villarreal CF també estaven nominades: “No m’ho podia creure perquè en realitat els vots estaven molt ajustats. Vol dir que el futbol femení està creixent i el moviment que hi va haver a twitter durant el dia que van eixir les cinc jugadores per votar va significar molt per a nosaltres”.

Laura Cuesta és una peça clau en l’equip dirigit per Patri Traver, que ostenta la sisena plaça del Grup VII de Segona Divisió. Laura Cuesta acumula 901 minuts de 1170 possibles aquesta temporada, amb 13 partits jugats i 11 com a titular. “Jugue de lateral esquerre i em definiria com una jugadora ràpida, intensa i que sempre està animant a les seves companyes”, comenta.

La dinàmica d’elecció de la Jugadora Cinc Estreles és senzilla. Els aficionats voten a través de twitter a la millor jugadora de la primera volta entre les cinc propostes pel club. Per fer-ho de forma correcta, els usuaris voten a través de Twitter utilitzant l’etiqueta #Jugadora5EstrellasCVF i citant al compte @futbolmahou.

Laura Cuesta va analitzar la temporada que està realitzant el Femení A del Villarreal: “Estem molt bé, però al principi no marcàvem molts gols, però tampoc encaixàvem molts. Estem sisenes a vuit punts de les primeres i amb possibilitats de millorar encara”.

La jugadora lloa el suport al futbol femení: “Estem totes molt contentes. Estan promocionant el futbol femení en molts clubs i és molt important que se’ns estiguen valorant. No juguem com els xics, però tenim altres qualitats i és molt important que la gent done suport al futbol femení perquè això comence a créixer i tinga més valor”. Un premi més que merescut.

Compartir.