skip to content
“L’Almeria és un equip en creixement i que ha merescut més”
“L’Almeria és un equip en creixement i que ha merescut més”

Marcelino ha advertit de la dificultat del partit i ha marcat l’objectiu de quedar “el més alt possible”

L’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit de lliga contra la UD Almería, corresponent a la jornada 32 de LALIGA EA Sports, que se celebrarà el diumenge, 16.15 hores, en el Power Horse Stadium.

Futbolistes disponibles contra la UD Almería

“Si tot transcorre amb normalitat abans del partit, Coquelin estarà disponible. La resta de baixes són les mateixes. Els que venen de lesions continuen la seua recuperació”.

Un rival en creixement

“En el seu camp ha empatat contra equips que estan en la part alta de la taula com Girona, Valencia, Betis i Atlético. El partit serà complicat. Va tardar a guanyar el seu primer partit, però ho va fer recentment a Las Palmas i també va traure bon resultat a Sant Sebastià el passat cap de setmana. No podem relaxar-nos per això. Hem de ser responsables, conseqüents i saber que el dol comporta una gran dificultat. Ens exigirà la nostra millor versió si volem guanyar-ho”.

L’objectiu esportiu

“La idea és tindre mentalitat guanyadora de cara a cada partit. Hem d’eixir cada partit a guanyar. Respectar al nostre equip, a la nostra afició i a nosaltres mateixos. Hem de lluitar per estar el més amunt possible. El joc i els resultats diran fins a on arribem. Però ara no pensem on acabarem. Queden 21 punts en joc i volem aconseguir-los tots. Eixe és el nostre objectiu”.

Pocs punts en joc per a arribar a Europa

“Quan arribem ací, la situació era complicada i havíem d’eixir d’ella. Amb el treball dels jugadors, vam veure que la capacitat era molt millor a la qual havien mostrat fins a gener. És tot un procés i influïx que hi havia molts lesionats. Es van lesionar futbolistes importants, va entrar un cos tècnic nou amb altres idees. Hi ha una adaptació i després una millora de rendiment. Però no ens plantegem això. Ens plantegem competir millor i ser un equip més complet. Estem sent un conjunt corretjós i sumant punts. És molt difícil arribar a Europa, però la nostra obligació professional és estar el més alt possible”.

El futur de Mosquera

“Procurem crear un ambient de rendiment favorable. Que estiga content per a nosaltres és una satisfacció. El que vaja a succeir no ho sé. Depén de tres parts. Del club que té els drets, del club i del jugador. És futur i hi haurà temps de parlar. Nosaltres ara estem centrats en el dia a dia esportiu i en els partits que ens venen”.

Un dol exigent

“L’Almeria és un equip que té bons futbolistes. Tots pensàvem que anava a sumar molts més punts dels que té. A vegades en el futbol, hi ha coses que no funcionen en el col·lectiu i així ho ha reflectit la classificació. Això sí, han merescut millors resultats en molts partits i potser això ha generat inseguretats i ha propiciat que no mostren el seu rendiment. Hem d’estar molt atents i defendre bé. Són ràpids i amb bones transicions. Tenen qualitat en l’últim terç. El seu major dèficit són els gols encaixats. També va ser un problema gran que vam tindre nosaltres. Hem d’estar al nostre nivell, respectar al rival i saber que serà un partit difícil”.

A continuació, es pot escoltar la roda de premsa completa de Marcelino, prèvia al partit contra la UD Almería:

Compartir.