LaLiga, nou nom oficial de la Primera Divisió
LaLiga, nou nom oficial de la Primera Divisió

VILLARREAL CF

Les dos categories de LaLiga canvien la seua denominació per a la temporada 2016/17

LaLiga canvia la denominació oficial de les seues competicions de Primera i Segona Divisió. A partir d’este 1 de juliol de 2016, LaLiga i LaLiga2 seran els noms oficials d’aquestes competicions, una mesura que es produïx una vegada conclòs el patrocini amb BBVA.

L’entitat bancària portava associada a LaLiga des de la campanya 2006/07 en la que la Segona Divisió va passar a cridar-se Lliga BBVA. Dos temporades després eixe patrocini es va ampliar i Lliga BBVA va passar a ser el nom de la Primera Divisió, mentres que la categoria de plata va adquirir la denominació oficial de Liga Adelante. Estos noms s’han mantingut fins al final de la temporada 2015/16.

En total, BBVA ha sigut el patrocinador de LaLiga durant deu temporades en què el nom de l’entitat bancària ha anat associat a un total de 3.040 partits de la Primera Divisió, 4.620 de la Segona Divisió i 42 del play-off d’ascens a la Primera Divisió, instaurat en la campanya 2010/11 per a decidir el tercer ascendit entre els equips que acaben la temporada regular en les posicions 3a, 4a, 5a i 6a.

Amb esta decisió estratègica de no acompanyar el nom de la competició d’un ‘title sponsor’, LaLiga reforça el seu compromís de posicionar la seua pròpia marca al voltant de les seues dos competicions i potenciar l’abast global del millor futbol del món.

Compartir.