skip to content
L’afició grogueta mostra la seua cara més solidària
L’afició grogueta mostra la seua cara més solidària

Centenars de seguidors s’han acostat este dimarts a donar sang en l’Estadio de la Cerámica

El Villarreal CF ha obert les portes de l’Estadio de la Cerámica per a acollir una vegada més la campanya de donació de sang de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Gràcies a esta iniciativa, centenars de groguets han respost a la crida de la solidaritat i s’han acostat a donar sang en el cor de Vila-real.

Com recompensa, el Villarreal CF ha regalat a cada donant dos entrades per al partit del Villarreal B enfront de l’Elx (diumenge, 16.15 hores).

Així mateix, Marcos Senna, ambaixador del club, i Roberto Roig, mèdic cap del Servici del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, han sigut presents en l’Estadio de la Cerámica per a saludar als donants i agrair-los la seua col·laboració amb la campanya Dona Sang.

Més de 10.000 donacions en La Cerámica

El Villarreal CF porta més de dos dècades obrint les portes del seu camp per a acollir la campanya Dona Sang de Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Des de la temporada 2001/02, en la qual va nàixer esta col·laboració, s’han registrat més de 10.000 donacions en l’Estadio de la Cerámica.

Esta activació solidària forma part del programa Endavant Solidaritat, com a part del projecte de RSC i sostenibilitat del Villarreal CF.

Compartir.